Sfaturi pentru alegerea celui mai buna avocat Featured

Thursday, 17 January 2019 12:30 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Inainte de a intra intr-o relatie oficiala, este important sa va simtiti in siguranta, avand in vedere ca avocatul dvs. este un individ onest. La urma urmei, nu este nimic mai rau decat sa te afli intr-o lupta extinsa in instanta si sa nu ai o persoana cinstita de partea ta - mai ales una care doreste si poate sa-ti comunice sansele de a-ti atinge scopul. Ar fi la fel de deranjant sa afli ca avocatul care te reprezinta isi influenteaza negativ cazul din cauza reputatiei sale discutabile. Pentru avocat litigii comerciale Bucuresti iti recomandam sa intrii aici.

 

Intalnirea initiala sau conversatia cu avocatul va poate ajuta, de asemenea, sa stabiliti daca acesta este orientat spre detalii si va raspunde nevoilor dvs. Din nou, instinctele tale ar trebui sa serveasca drept ghid. Asigurati-va ca intrebati avocatul daca este in regula sa-l apelati pe tot parcursul cazului pentru a discuta orice preocupare ati putea avea. Daca el sau ea refuza aceasta idee, poate indica faptul ca veti avea probleme in a va transmite gandurile si pentru a obtine raspunsuri la intrebarile dvs., odata ce cazul este in desfasurare.

 

Alte intrebari care trebuie adresate includ:

 

·        Imi va fi actualizata in mod periodic situatia cazului in scris sau prin telefon?

·        Va fi avocatul principalul punct de contact sau vor fi delegate comunicarile la un partener?

 

Nu este nimic mai rau decat sa aveti un avocat care sa nu raspunda intrebarilor dvs. sau sa va auda ingrijorarile. In acest scop, asigurati-va ca pastrati un avocat care este comunicativ. Intra aici pentru un avocat drept fiscal Bucuresti.

 

Gasirea avocatului potrivit pentru dvs. inseamna a gasi unul ale carui servicii vi le puteti permite. Avand in vedere acest lucru, toti indivizii ar trebui sa anunte costurile la inceputul intalnirii initiale. La urma urmei, ar fi groaznic sa afli  ca avocatul te taxeaza pentru fiecare document, pe sedinta sau intr-o alta maniera care il avantajeaza doar pe el.

 

De asemenea, incercati sa obtineti o estimare a costurilor de judecata in litigiu in scris. Apoi, din nou, in scris, incercati sa obtineti un contract care sa precizeze costurile maxime asociate incercarii cazului dvs. Acest lucru va preveni orice surprize nedorite.

 

Care este pretul "echitabil"? Asta depinde de cazul dvs. individual. Majoritatea avocatilor care doresc sa evite dezacordurile cu clientii lor vor insista ca un contract sa fie semnat de ambele parti la inceput. In cazul in care avocatul dvs. nu ofera un contract, asigurati-va ca obtineti ceva in scris care indica taxe posibile si maxime.

 

Read 1277 times