Print this page

Cum puteti face o gaura in beton prin carotare utilizand un burghiu de miez? Featured

Monday, 04 February 2019 09:56 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Ce este un burghiu de miez?

Un burghiu de miez este un burghiu care face gauri mari de zidarie si beton acestea indepartand partea centrala a orificiului (miezul) in timpul gaurilor. Exista mai multe dimensiuni de gaurire pentru burghiul de miez, acestea reprezentatnd dimensiunea unei tevi, a unui cablu sau a unei conducte. Acest tip de burghiu este foarte utilizat pentru a ajuta la gaurirea peretului atunci cand este nevoie de o gaura hota, daca aveti nevoie asttfel de servicii puteti accesa acest link.

Inainte de a incepe gaurile trebuie sa ne asiguram intotdeauna ca nu exista cabluri sau tevi ascunse in perete. Nu putem niciodata sa presupunem ca munca nu a fost facuta de altcineva in acea zona inainte ca noi sa ne apucam de treaba. Un detector de cabluri și țevi poate fi utilizat pentru a peretele pentru orice obiecte ascunse.

De  ce tip de burghiu aveti nevoie pentru gaurire?

Veti avea nevoie de un dispozitiv de foraj SDS puternic. Cele mai multe burghie SDS vin cu ghearele atasate care sunt foarte recomandate pentru acest proces de gaurire. Kit-urile de taiere SDS sunt usor disponibile si nu sunt cu adevarat atat de scumpe. Daca intentionati sa utilizati acest proces de taiere foarte mult, acesta va fi mai ieftin decat angajarea unor muncitori.

Cum arata un burghiu de miez?

Un burghiu de miez va avea intotdeauna un burghiu de ghidaj detasabil care actioneaza ca un pilot pentru a ghida burghiul. Conexiunea cu burghiul se face printr-un arbore. Arborele se insurubeaza in bara de baza si apoi se introduce in mandrina SDS a burghiului. Atunci cand cumparati un burghiu, asigurati-va intotdeauna ca aveti un arbore de dimensiune corecta.

Gaurirea cu burghiul.

Nu folositi niciodata actiunea ciocanului la forarea miezului. Actiunea de gaurire trebuie sa fie cat se poate de lina si actiunea ciocanului poate prinde foarte usor dintii diamantului. Daca sunteti capabil sa  perforati dintr-o singura miscare, burghiul de baza va scoate miezul la iesire. Daca totusi adancimea orificiului este mai lunga decat burghiul, va trebui sa scoateti burghiul si sa taiati miezul cu un ciocan si un suport.

 

Read 1385 times Last modified on Monday, 04 February 2019 09:57