Tot ce trebuie sa stiti despre fosele sptice

Tuesday, 19 February 2019 07:22 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Daca locuiti in capitala si aveti nevoie de o fosa septica va recomandam sa apelati la fose ecologice Bucuresti si veti beneficia de cel mai mic pret pentru proiectare, instalare si intretinerea foselor. Exista mai multe tipuri de fose septice, inclusiv sistemele de fose de dimensiuni mici pe care multi utilizatori le aleg tocmai datorita dimensiunilor.

O fosa ecologica de dimensiuni mici are urmatoarele avantaje:

• Asigura drenarea pentru pana la patru camere

• Necesita o groapa de aproximativ 2.5 m.

• Minimizeaza amprenta de iesiere

• Mentine echilibrarea uniforma a fluxului, tratand pe deplin toate apele uzate interne

• Costuri reduse de intretinere

• Sistemele eficiente functioneaza rapid, procesand toti efluentii in 48 de ore

• Sistemele sun usor instalate

Exista avantaje atat pentru sistemele anaerobe cat si pentru cele aerobe. Unele sisteme necesita un cam de scurgere mai mic datorita designului compact. Aceste sisteme alternative sunt perfecte pentru zonele langa rauri, cursuri de apa si pe terenuri mici.

Fosele septice conventionale care nu sunt conectate la un sistem public de canalizare au adesea un rezervor septic si campuri de scurgere pentru a elimina corespunzator  apa uzata. Acest tip de instalare este denumit si  sistem individual de tratare a apelor reziduale. Toate apele uzate din bucatarie, baie si cele provenite din spalatul rufelul, se varsa in acest sistem si sunt de cele mai multe ori returnate in mediu prin campurile de scurgere. Este sarcina fosei septice de a curata aceasta apa uzata inainte de a o introduce inapoi in pamant. O fosa septica se impune in toate zonele care nu permit conectarea la canalizare.

Un rezervor septic standard este fabricat din beton prefabricat, din plastic greu sau din metal. Acesta este conceput pentru a tine toate apele reziduale care ies din casa, oferind un spatiu de depozitare a deseurilor solide care se acumuleaza pana cand sunt defalcate si procesate din sistem. Versiunile mai vechi constau intr-un singur compartiment, in timp ce modelele mai noi au in mod obisnuit doua sau trei compartimente. Rezervoarele sunt disponibile in diferite capacitati, variind intre 1000 si 1500 galoane.

Este important ca fiecare utilizator sa stie cum functioneaza fosa septica pentru a intelege importanta curatarii periodice a acestuia, iar persoanele care produc si monteaza astfel de sisteme de drenare vor explica dupa fiecare lucrare, toate detaliile proprietarului.

Read 1383 times