Maxim Special Construct srl

Wednesday, 25 November 2015 08:27 Written by 
Rate this item
(3 votes)

Maxim Special Construct srl Botosani activează cu succes in domeniul construcțiilor, dorind sa devina de la lucrare la lucrare una din cele mai renumite firme din Botosani. Actionam cu promptitudine, profesionalism si ne respectam termenele de executie. Serviciile oferite de firma noastra - incepand cu faza de proiectare a constructiilor, lucrarilor, obinerea autorizatiilor de construire, consultanta in alegerea materialelor, consultanta in design, pana la realizare constructiei sau a amenajarilor cu predare "la cheie", sunt in perfecta concordanta atat cu bugetul cat si cu dorintele clientului. Va oferim preturi competitive, garantie pentru lucrarile efectuate si eventual intretinere dupa etapa de iesire din garantie. Va asteptam sa ne contatati atat pentru lucrari mici cat si pentru lucrari de mare anvergura. Ne deplasam gratuit in Botosani, in intreg judetul, iar pentru lucrari mari ne deplasam oriunde in tara.

Maxim Special Construct srl Botosani si-a inceput activitatea in anul 2007 specializandu-se pe lucrari de constructii si instalatii-montaj. 

2. Domenii activitate.

Societatea are urmatoarele domenii de activitate:

 Constructii civile, industriale si agricole;  Lucrari de instalatii termice, sanitare si electrice;  Lucrari de hidroizolatii si izolatii termice;  Locuinte unifamiliale in sistem vila;  Amenajari interioare;  Lucrari de renovare si reparatii la constructii civile si industriale; * Alte lucrari de reparatii ale constructiilor.

Adresa: Botosani, Strada Marchian Arhimandrit nr. 5

Tel: 0231 521 151  

      0745 095 354

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

        This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.credit-imob.ro

Read 34579 times Last modified on Monday, 28 March 2016 07:19
More in this category: « Fa Komplex HD Stil »