Fragetico Group

Wednesday, 02 December 2015 09:47 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Inainte de a fi elementul de baza al activitatii noastre profesionale, lemnul este inainte de toate, pentru noi cei de la Fragetico Group o pasiune; un material pe care il prelucrezi cu placere, cu dragoste… un material care este suportul ideilor si viselor noastre.

Pentru ca am dorit sa conjugam dragostea pentru lemn cu activitatea profesionala, am creat in 1999 la Campina, Prahova, societatea Fragetico Group a carei vocatie este de a imagina si de a realiza diverse constructii din lemn inclusiv casa visurilor dvs.

Principalii nostri clienti sunt din: Romania, Franta, Grecia, Italia, Belgia, Elvetia, Israel ...etc

Procesul de fabricatie regrupeaza toate etapele incepand de la conceptie, studiu, dezvoltare, pana la fabricarea si livrarea produsului din lemn.

In fiecare sector, persoane calificate la nivel de inginer, tehnician superior, sunt prezente si asigura garantia unei fabricatii de calitate. Societatea Fragetico Group are in total cca 32 de angajati.

Totul este gandit pentru a va facilita si simplifica demersurile in vederea cumpararii unuia dintre produsele noastre.

La noi, la Fragetico Group, satisfactia clientilor nostri este primul nostru obiectiv.

Cea mai mare recompensa pentru noi este nu numai ca vedem clientul multumit dar si mandru de produsul achizitionat de la noi si avem adesea bucuria sa primim felicitari si multumiri in acest sens.

Sediul de productie: 

str. I. H. Radulescu, no 33 

105600, Campina 

Jud. Prahova 

Romania

Tel: (+4) 0244376135

Fax: (+4) 0244337548 

Skype: comercial.fragetico

Web: http://www.fragetico.com/

Read 1286 times Last modified on Wednesday, 02 December 2015 10:20