Ro-Tribut

Wednesday, 20 January 2016 07:24 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Firma Ro-tribut a fost constituită în anul 1995 şi are o experienţă de două decenii în  construcţia caselor pe structură de lemn. Încă de la începutul activităţii sale lângă fabricarea caselor din lemn firma are încă o activitate, comercializarea maşinilor pentru prelucrarea lemnului. 

Ro-tribut comercializeză pe piaţa românească utilaje noi şi secondhand pentru prelucrarea lemnului, importate din Germania şi Italia. Totodată suntem reprezentanţa instalaţiilor de prelucrat grinzi pentru case din lemn "SCHMIDLER".

În prezent, firma  funcţionează în  atelierele din satul Văleni, locaţie unde s-a început  fabricarea caselor de lemn din bârne cu nut şi feder (lambă şi uluc) şi cu chertare la capete, inclusiv uşi-ferestre şi mic mobilier încă din anul 1995. Produsele sunt vândute preponderent pe pieţele occidentale, cu mari pretenţii de calitate, din Germania, Italia, Danemarca şi bineînţeles, într-un procent mai redus, şi din România.

Firma noastră poate realiza o gamă largă de case din lemn de vacanţă, rustice sau moderne, de la case cu un singur dormitor pentru weekend  până la case cu mai multe etaje, cabane din lemn şi pensiuni la preţuri care se adresează atât bugetelor modeste cât şi clienţilor foarte pretenţioşi. Atelierul nostru de tâmplărie şi-a câştigat deja un renume care depăşeşte cu mult limitele judeţului Harghita şi graniţele României. 

Produsele noastre au ajuns în cele patru puncte cardinale, de la Odorheiu Secuiesc şi Bucureşti, în ţară şi până la extremităţile vestice ale Europei. Mobila noastră, construcţiile noastre de lemn masiv sau amenajările noastre interioare sunt cartea noastră de vizită şi pot fi găsite în cele mai rafinate şi pretenţioase reşedinţe. Cei care au lucrat deja cu noi pot recomanda calitatea muncii noastre. Lucrăm atât după proiectele dumneavoastră cât şi după cele realizate de specialiştii noştri în locaţiile alese de dumeavoastră. 

Realizăm atât tâmplărie de fineţe miniaturală cât şi lemnărie masivă, precum scările interioare monumentale.

Adresa: Str. Lemnarilor nr. 11 Odorheiu Secuiesc Judetul Harghita CP: 535600 Romania

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 0266-214766

Numărul de fax: 0266-214687

Număr mobil:

 ing.Biro Bela        0755-019675

                          0755-094336

Site web: http://www.rotribut.ro

 

 

Read 1657 times