S.C BAMATI S.R.L

Wednesday, 20 January 2016 14:23 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Mehedinti
  • Address 1: Bd. Nicolae Iorga, nr. 20

Firma S.C BAMATI S.R.L  este o firma cu capital integral romanesc, având ca obiect principal activitati in domeniul constructiilor si distribuirea de materiale pentru constructii.

Implementarea tehnologiilor noi, utilizarea sistemelor de materiale de constructii care sporesc gradul de confort, calitate si eficienta al cladirilor, constituie obiectivul principal al firmei S.C BAMATI S.R.L. Utilizarea sistemelor performante de materiale de constructii a fost posibila datorita colaborarii cu firme de top in domeniu, care au reprezentanta in România dar si in Europa.

Colaborarea cu aceste firme a impus adaptarea unui standard european in aplicarea acestor sisteme moderne in constructii, ceea ce a dus la recunoasterea calitatii de partener agreat al firmei S.C BAMATI S.R.L, in distributia si montajul lor.

Pregatirea personalului firmei S.C BAMATI S.R.L pentru a asigura consultanta clientilor  a fost realizata de specialistii firmelor furnizoare a acestor materiale in vederea mentinerii nivelului calitativ cerut de piata europeana. Principalii  furnizori  cu care  colaboram  sunt : BRAMAC; CAPAROL; CREATON; HASIT; KLUDI; LINDAB; MAPEI; PINUM; SINIAT; TEGOLA; TONDACH; TERHURNE; VELUX  etc. si o colaborare foarte buna cu marii producatori de produse ceramice din Europa: APARICI; DOM; FAP CERAMICHE; GROHE; HATRIA; KEOPE; RAGNO; ROCA; SUPERGRES; etc.

Prezentarea sistemelor de materiale de constructii si a produselor de amenajare interioara se realizeazã în show-roomul firmei, unde puteti gãsi solutii pentru toate problemele ridicate de constructia unei clãdiri si amenajarea acesteia, indiferent de destinatia ulterioara (cladiri, birouri,  hale industriale, piscine, mediu rezidential, mediu privat etc.).

Putem spune ca ne diferentiem prin:

  • un management performant si bine instruit;
  • capabilitatile echipei tehnice sustinute de specialisti in diverse domenii;
  • consultanta tehnica si design 3D pentru amenajari interioare.

Adresa:               Turnu Severin, Bd. Nicolae Iorga, nr. 20

Telefon fix:         +4 0252 325450

Telefon mobil:    +4 0740 240279

Fax:                    +4 0252 325450

E-Mail:                This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web:                   http://www.bamati.ro/

 

Read 2419 times Last modified on Wednesday, 20 January 2016 14:32