Danea Forest Grup

Wednesday, 20 January 2016 14:51 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Suceava
  • Address 1: Neagra Sarului

S.C. DANEA FOREST GRUP S.R.L. este o societate cu capital privat infiintata in anul 1999, avand ca obiect de activitate fabricarea caselor din lemn si a produselor din lemn destinate utilizarii in industria constructiilor.

Suntem localizati in judetul Suceava, comuna Saru Dornei, localitatea Neagra Sarului in spatele masivului Calimani, intr-un spatiu intramontan la 16 km distanta de statiunea balneara Vatra Dornei.

Societatea noastra este dotata cu masini si utilaje, cu ajutorul carora executam toate fazele de prelucrare a lemnului, incepand cu exploatarea bustenilor din padure, debitarea in gatere, uscarea artificiala a cherestelei si prelucrarea in fabrica cu masini de ultima generatie.

Urmind traditia zonei montane a Bazinului Dornelor in prelucrarea lemnului, avand ca materie prima molidul, producem urmatoarea gama de produse de cea mai buna calitate : case ecologice din lemn, case de vacanta, cabane din lemn, casute de gradina, garaje, terase, pergole, grinzi lamelare, sarpante, lambriuri, dusumele, tamplarie din lemn.

Ofertele de pret se fac in urma unui proiect detaliat si variază in functie de tipul constructiv, de finisaje sau de design.

Termenul de livrare pentru casele din lemn se stabileste in functie de suprafata totala construita si este de aproximativ 6 saptamani.

Oferim garantie pentru toate gama de produse, in conditiile stipulate in contract. La cerere, putem oferi servicii de mentenanta.

Adresa: Neagra Sarului, jud. Suceava, Romania

Telefon: 0230 574557

Fax: 0230 574557

Mobil: 0724 510 003

E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://daneaforestgrup.ro/contact/

 

 

Read 1879 times Last modified on Wednesday, 20 January 2016 14:57