Casa Ta

Wednesday, 04 November 2015 13:58 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Gorj / Targu Jiu
  • Address 1: Bld. Ecaterina Teodoroiu, Nr. 2C, Et. 2, (Cladirea Federal COOP, fosta Str. Confederatiei, Nr.1),

Ne-am început activitatea acum 8 ani, din dorinţa de a descoperi un domeniu relativ nou la vremea respectivă, de a ne numara printre \"pionierii\" de pe piaţa imobiliară din Gorj.

De atunci şi până în prezent, am căutat în permanenţă să ne îmbunătăţim performanţele profesionale, să diversificăm serviciile pe care le oferim, să pătrundem pe noi şi noi segmente de piaţă.

La biroul agenţiei noastre din Târgu Jiu, veţi găsi oameni bine pregătiţi şi informaţi, specialişti instruiţi în domenii diverse, mereu la dispoziţia Dumneavoastră.

În trei cuvinte ne-am putea caracteriza astfel: profesionalism, seriozitate, promptitudine.

Toţi clienţii noştri au certitudinea că tranzacţiile la care participă se derulează în deplină siguranţă, deoarece \"Casa Ta\" înseamnă în primul rând un partener de afaceri şi un consilier de încredere.

Pentru că piaţa imobiliară a viitorului va aparţine profesioniştilor, companiilor care vor oferi servicii complete şi de calitate, noi vom continua să ne perfecţionăm, să aducem tot ceea ce este nou în activitatea noastră.

Clienţii noştri fiind beneficiarii experienţei şi profesionalismului nostru, aşteptăm ca şi Dumneavoastră să deveniţi unul dintre ei.

Obiectiv

Incercam sa fim cat mai buni in ceea ce facem mai ales atunci cand intram in legatura cu Dvs., straduindu-ne sa transformam colaborarea noastra intr-o experienta placuta.

Suntem insa constienti ca nu suntem perfecti si de aceea va solicitam ajutorul in identificarea acelor aspecte ale activitatii noastre care nu se ridica la inaltimea exigentelor Dvs. pentru ca pe viitor sa le imbunatatim.

Daca deţineţi o proprietate pe care doriţi sa o vindeţi sau sa o închiriaţi sau daca doriţi sa cumpăraţi una va rugam accesati meniul Publica un Nou Anunt, daca doriţi sa ne sesizaţi o problema cu care v-aţi confruntat in timpul colaborării cu noi sau sa ne sugeraţi ce domenii ale activităţii noastre trebuie imbunatatite va rugam sa ne contactaţi folosind formularul de contact.

Va multumim!

Adresa: Bld. Ecaterina Teodoroiu, Nr. 2C, Et. 2, (Cladirea Federal COOP, fosta Str. Confederatiei, Nr.1), Targu Jiu, Gorj

Tel: +4 0253 216900

Fax: +4 0353 401999

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://www.casa-ta-gorj.ro/

Read 2776 times Last modified on Thursday, 05 November 2015 11:04