Climatico Line

Monday, 29 February 2016 10:33 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Bucuresti
  • Address 1: Str. Gheorghe Țiteica nr. 99, București

Climatico Line este o companie care are ca obiect de activitate lucrările de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat (CC4322) și se ocupă atât cu proiectarea, comercializarea și instalare sistemelor de aer condiționat, încălzire și ventilație pentru locuințe și spații industriale, mentenanța periodică a acestora, asigurarea garanției echipamentelor distribuite cât și service-ul în perioada post-garanție.

Principalul nostru obiectiv este de a oferi clienților noștrii servicii de înaltă calitate prin garantarea alegerii corecte ale produselor care li se potrivesc, livrarea rapidă, montajul de calitate și nu în ultimul rând - cele mai bune prețuri!

Personalul care efectuează operațiuniile de montaj, service și garanție este calificat în acest sens și are experiență de peste 10 ani în acest domeniu și este pregătit să răspundă nevoilor și cerințelor cele mai exigente.

Desi promovăm metoda comenzilor online, personalul nostru este pregătit să vă asigure și suport telefonic iar cei interesați de vizualizarea produselor sunt asteptați la sediul nostru (Str. Gheorghe Ţiteica nr. 99, Sector 2, București) unde o mare parte din produse vor fi expuse în showroom pentru a putea fi văzute și testate. De asemenea, un reprezantat pe vânzări te va îndruma pentru alegerea produsului potrvit nevoielor tale.

 Viziunea noastră

Să fim primul furnizor în preferințele romanilor la achiziția de produse și servicii pentru climatizare.

Misiunea noastră

Să fim reperul de excelență pentru serviciile din România, oferind beneficii maxime clienților și furnizorilor noștri.

Membru A.G.F.R.

Climatico este membru al Asociatiei Generale a Frigotehniștilor din România, care reunește în rândurile sale persoane fizice sau juridice direct și nemijlocit implicate în cunoașterea, proiectarea, reducerea și utilizarea frigului artificiale în diferite domenii de activitate.

Membru A.R.M.O.

Climatico este membru al Asociatiei Române a Magazinelor Online, care susține interesele membrilor săi atât prin activitatea sa, cât și prin activitatea tuturor membrilor fondatori și a noilor membri care vor intra în asociație în viitor.

Climatico respectă regulile prezentate în Codul de Bune Practici pentru Magazinele Online, drept pentru care poate utiliza în comunicarea sa, respectiv în web-site și alte tipuri de comunicare de  companie, marca de încredere ARMO. 

Comertul online este segmentul cu cea mai rapidă dezvoltare al comerțului din  România, în condițiile în care accesul la Internet și utilizarea serviciilor online sunt în continuă creștere. Principalele avantaje ale acestui tip de comerț pentru consumatori sunt cele de acces facil la o gamă completă de produse, simplitatea comparării și a alegerii ofertelor, siguranța tranzacțiilor, economia de timp și de bani. 

 Standardul de Management al Calității - ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 18001

ISO are în vedere o abordare bazată pe managementul proceselor companiei și, de aici, o structură mult mai logică, orientare către client și evaluarea satisfacției acestuia, precum și angajamentul top managementului pentru o îmbunătățire continuă. 

Climatico Line este distribuitor autorizat pentru toate gamele de produse ale următorilor producători: 

Airwell, Ariston, Buderus, Chigo, Daikin, DeLonghi, Dyson, Fujitsu, General, Gree, Hitachi, Hokkaido, Inventor, LG, Mediclinics, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Nordstar, Osaka,  Panasonic, Samsung, Sharp, Soler&Palau, Valera, Yamato, Whirlpool etc

Domeniul de activitate:

  • Instalatii de Climatizare
  • Instalatii de Aer Conditionat
  • Sisteme de Incalzire
  • Sisteme de Ventilatie
  • Sisteme Igienico-Sanitare

Servicii de proiectare, instalare, service si garantie pentru toate echipamentele enumerate mai sus. 

Date de contact:

Telefon: 031.432.70.70

Fax: 031.432.70.71

Mobil: 0733.666.111 / 0733.666.888

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.climatico.ro

Adresa: Str. Gheorghe Țiteica nr. 99, București, România

Read 2606 times Last modified on Monday, 29 February 2016 10:43