Print this page

Codevex

Wednesday, 26 July 2017 11:45 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Bucuresti / Sector 2
  • Address 1: B-dul Barbu Vacarescu nr.141 scara A etaj 2 ap. 9

Firma a luat fiinta in anul 2010, din dorinta de a schimba imaginea, deloc buna, a prestarilor de servicii din Romania, in general, si din domeniul constructiilor si instalatiilor in special.

Garantia realizarii acestui deziderat, spunem noi, il reprezinta atragerea in cadrul firmei a unui partener elvetian ce a adus cu el exigenta si precizia elvetiana.

De altfel in acest moment compania noastra este membra a Camerei de Comert Romano-Elvetiana.

Ca si obiect de activitate desfasuram activitati de montaj, intretinere, mentenanta, reparatii in domeniul instalatiilor termice si sanitare, fiind autorizati ISCIR pe patru nivele de prescriptii tehnice. De asemenea asiguram si mentenanta aparatelor de aer conditionat si a instalatiilor de tratare a aerului. lntentionam ca prin combinarea activitatilor de mai sus si adaugand servicii de intretinere a retelelor electrice si de curenti slabi, curatenie profesionala, gradinarit,managementul deseurilor, etc., sa dezvoltam compania, cu scopul de a deveni un putemic brand in domeniul mentenantei cladirilor cu activitati integrate de property si facility management.

Ca si parteneri in acest moment avem contracte de colaborare cu cele mai importante firme ce activeaza in domeniul termotehnicii in Romania. Lista completa o puteti vizualiza AICI.

Persoane fizice cat si importante companii, banci, complexe comerciale etc., atat din Bucuresti cat si din foarte multe judete ale tarii.

Compania CodevexTech este certificata ISO 9001, 14001 si 18001, ceea ce inseamna implementarea in cadrul organizatiei noastre a sistemului integrat de management in ceea ce priveste calitatea, mediul, sanatatea si securitatea in munca.

Faptul ca suntem o companie tanara, nu ne-a impiedicat sa obtinem rezultate foarte bune,materializate in finalizarea cu succes a proiectelor noastre si in satisfacerea exigentelor clientilor nostri.

Echipa Codevex

Codevex Tech SRL

CUI: RO 26807064

Nr.Reg.Com.: J23/1198/2010

Adresa: B-dul Barbu Vacarescu nr.141 scara A etaj 2 ap. 9 sector 2 Bucuresti

Telefon Comenzi / Receptie : 021.230.03.95

Fax: 031.814.69.14

http://www.codevex.ro

 

Read 712 times