Thursday, 27 July 2017 12:20

Competența noastră în domeniul marmurei vă va fi de ajutor

Bine ati venit pe siteul iicornemarcel.ro

Firma infiintata în anul 2003, II CORNEMARCEL din Simeria, este o societate cu capital privat românesc care se ocupa cu prelucrarea si finisarea marmurii si granitului.

Dispunem de capacitati proprii de productie: tehnologie si utilaje,spatii de depozitare si prelucrare, facilitati si mijloace de transport.

Va punem la dispozitia dumneavoastra produse din marmura si granit precum:

- cruci marmura

- balustrii si balustrade

- blaturi bucatarie

- glafuri

- trepte

-monumente funerare din marmura si granit.

Funcționăm cu succes pe piata de ani buni de zile. Pe parcursul activității desfășurate de noi, am ajutat la achizitionarea a sute de monumente si produse din marmura și am primit mulțumiri atât din partea clientilor pentru onestitatea noastră în afaceri și promptitudinea cu care am răspuns diverselor solicitări ale clienților nostri.

II CORNE MARCEL 

Str. Pacii, Nr. 22, Simeria, Jud. 

Hunedoara, Romania, CP: 335900

0740 069 720

0254 / 262735

E-MAIL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://www.facebook.com/marcemarm.monumente

 

Thursday, 27 July 2017 12:03

In vara anului 1998, dupa o experienta de 3 ani in domeniul comertului cu piese auto si accesorii, stiind care sunt pretentiile si dorintele clientilor nostrii, am simtit nevoia sa venim oarecum in sprijinul clientilor si sa fim noi insine producatori.

In prezent Vanesica Fresh este o firma dezvoltata, cu o experienta considerabila in producerea de odorizante.

Producator odorizante auto

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+40745830175

Thursday, 27 July 2017 12:00

Avem placerea de a va oferi o gama variata de pardoseli PVC FORBO si ALTRO, importate din Suedia (pardoseli rezistente, usor de curatat, pardoseli sportive, pardoseli de grosimi variate, pardoseli adtiderapante).

Cum adesea, pentru o pardoseala PVC perfecta, sunt necesare sape autonivelante si adezivi speciali, avem placerea sa va oferim si aceste produse - sape si adezivi.

Iar pentru ca totul sa fie cat mai simplu pentru dumneavoastra, va oferim si servicii de montaj, incepand cu pregatirea suprafetelor primate, turnarea sapelor autonivelante si montarea pardoselilor PVC, a mochetelor dorite, toate cu adezivii recomandati, la standarde execelente, asa cum rezulta si din atestatul de montaj profesional, emis de FORBO, unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu.

Printre clientii nostri se numara spitale, laboratoare, clinici medicale, cladiri de birouri, hoteluri, sali de sport, scoli, universitati, industrie alimentara. Mai multe detalii in pagina de portofoliu.

Asteptam sa ne contactati, folosind datele alaturate sau formularul din pagina de contact.

Sc Linosol Design  Srl

B-dul Constructorilor

Tel/Fax:

031.104.24.70

Mobil :

0721.214.376

Email:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

http://www.linosol.ro

 

Thursday, 27 July 2017 11:56

S.C. ALPOTIM S.R.L. execută o gamă variată de lucrări la înălţime în construcţii, utilizând tehnici de alpinism utilitar.

 

Lucrătorii firmei noastre sunt calificaţi atât în construcţii, cât şi în domeniul alpinismului utilitar (absolvenţi ai cursurilor tehnice de operatori alpinişti). Dispunând de echipamente moderne de protecţie şi lucru la înălţime, riscul muncii este minim, iar randamentul maxim.

 

ARGUMENTE ÎN FAVOAREA ALPINISMULUI UTILITAR 

 

Reducerea costurilor prin eliminarea cheltuielilor de transport, montare şi demontare a schelelor.

Operativitate maximă datorită duratei foarte reduse de pregatire şi de execuţie a lucrărilor.

Nu se blochează căile de acces prin montarea schelelor sau staţionarea mijloacelor mecanizate de acces.

Nu este afectată funcţionarea normală a obiectivelor pe durata lucrărilor.

Corzile de acces se demontează la sfârşitul schimbului, ceea ce elimină necesitatea măsurilor de securitate suplimentare pe durata lucrării si minimalizează riscul de efracţie.

Posibilitatea executării lucrărilor în orice zonă, indiferent de înălţime sau condiţii de acces.

Siguranţa lucrătorilor este asigurată prin folosirea echipamentului conceput şi omologat special pentru acest gen de lucrări. 

PRINTRE COLABORATORI:

 

 

 

BAUMAX ROMANIA SRL

BEGA TURISM SA

BRD GROUPE SOCIETE GENERALE SA

CENTRUL METEOROLOGIC REGIONAL BANAT CRISANA

CRISTIAN ʹ76 TOUR SRL

DALLI PRODUCTION ROMANIA SRL

DIRECTIA SANITAR VETERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR TIMIS

EUROPEAN DRINKS SA

FUNDATIA BALUL VIENEZ DE LA TIMISOARA

MUZEUL DE ARTA TIMISOARA

MUZEUL NATIONAL AL BANATULUI

OFICIUL DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA TIMIS

OGLINDA SA

SAGUARO TECH ADMIN SRL

SMITHFIELD FERME SRL

UTI GRUP SA

SODEXO SRL

SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA “PIUS BRANZEU”

T.M.U.C.B. SA

TIMCO SA

UNIVERSITATEA DE VEST TIMISOARA

Adresa:

Strada Gospodarilor 19, Timișoara 

307221

Romania

Email:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon:

0740 123 678

http://alpotim.ro

 

Thursday, 27 July 2017 11:53

Dragi oaspeti, ati ajuns acolo unde trebuie! Complexul turistic "La Broscuta" va sta la dispozitie pentru a va oferi momente de relaxare si distractie, intr-un loc, care le are pe toate: restaurant, baza sportiva, strand si pensiune. Ne bucuram ca ati ales serviciile noastre. Confortul si buna dispozitie sunt prioritare pentru noi.

Din 1991, de la infiintarea complexului, am stat la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul anilor, pentru diverse evenimente: nunti, botezuri, onomastice, majorate, petreceri de anul nou, traininguri, intalniri de afaceri, iar din anul 2013, va putem oferi, in plus, si cazare la standarde occidentale. Aici veti gasi: personal ospitalier, bun gust si un loc cald si primitor, care sa va ofere confortul dorit atunci cand sunteti departe de casa.

 

Atractii turistice:

Cheile Turzii, Gradina Zoologica Turda, Salina Turda, Baile Sarate Turda, Gradina Botanica Cluj- Napoca, Muntele Baisorii, Manastirea Dumbrava, Manastirea Rimetea, Mormantul lui Mihai Viteazul.

Campia Turzii, str. Teilor nr.31, jud. Cluj 

Informatii, rezervari si comenzi catering: 

mob. +40-744-934998 

tel./fax. +40-264-367735 

+40-264-367981 

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

web: www.labroscuta.ro 

web: www.cazarestrandcampiaturzii.ro 

 

 

 

Thursday, 27 July 2017 11:49

Prin schimbarea geamurilor cu termopan veți elimina zgomotele din mediul exterior al casei incluzând traficul, zgomotele inervante ale vecinilor sau lătratul câinilor de stradă. Acum și locul de munca va fi mai productiv din moment ce nici un sunet nu vă va distrage atenția.

Cu produsele pe care le folosim garantăm că vă vor ușura viața prin a ține căldura în casă pe timp de iarnă și răcoarea aerului condiționat pe timp de vară. Așadar aparatele de aer condiționat și boilerul nu vor fii nevoite să lucreze peste program să țină casa în condiții prielnice.

Prin folosirea sticlei laminate care defapt se produce prin lipirea a două straturi de sticlă obişnuită cu un strat interior de plastic simplu sau dublu se urmărește mărirea rezistenței la spargeri provocate de lovituri ori intemperi. Totodată este cea mai bună opțiune pentru vitrine.

SHOWROOM cu program 10:00 - 18:00 de Luni - Vineri

B-dul 1 Decembrie 1918 Nr 140, Târgu Mureș 

Telefon : 0735-548674 

ATELIER

str. Remetea Nr. 110, Târgu Mureș

Telefon : 0365-438572 , 0745-301460 

http://bieco.ro

DRECTOR ADMINISTRATIV Szőcs Jozsef

Telefon : 0745-301460

 

Thursday, 27 July 2017 11:46

 La poalele Muntilor Vladeasa, in satul Scrind-Frasinet, la 70 km de Cluj Napoca si 110 km de Oradea, gasiti Pensiunea Dariana***, locul ideal pentru a va petrece o vacanta sau pentru a organiza un eveniment reusit.

     Am deschis portile pensiunii noastre in decembrie 2008, aceasta fiind conceputa ca o afacere de familie in care fiecare membru are responsabilitatile lui, iar impreuna oferim turistilor care ne trec pragul, cele mai frumoase sejururi.

     Va asteptam cu drag pe la noi si va garantam o vacanta reusita!

Cum ajungeti in Scrind: Cu masina: pe E60 Cluj Napoca - Oradea pana in Huedin, dupa care o luati inspre sud (Huedin e la 50km vest de Cluj Napoca). Mergeti aproximativ 10km pana la Calata, dupa care o luati inspre vest si treceti prin satele Buteni si Margau, pana la Scrind-Frasinet. Pensiunea Dariana va asteapta pe partea din stanga a drumului principal, la 1km de centrul Scrind-Frasinet si 4km de Rachitele.

     Cu avionul: cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Cluj Napoca. Transferul de la Aeroport - Pensinea Dariana poate fi organizat.

     Cu trenul: Din trenul Cluj - Oradea va coborati in gara Huedin. Transferul gara Huedin - Pensiunea Dariana poate fi organizat.

Adresa: Scrind-Frăsinet, Nr.22, Mărgău, Cluj, România

Telefon: 0264 277 813 ; 0729 016 278

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Coordonate GPS: 46.7414, 22.8985

Thursday, 27 July 2017 11:33

Bine ati venit la Grand Hotel!

Grand Hotel este o constructie noua – 2006 – 2012, situata langa Sanatoriul Grand, la aproximativ 150 metri de o plajă larga, nisipoasa cu intrare lina in mare. Grand Hotel contine 50 camere: duble, triple, twin, apartamente, duplex, spa.

Grand Hotel dispune de restaurant cu terasa, sala de conferinte, sala fitness (acces gratuit), sauna , jacuzzi , salon cosmetica, masaj, sauna (uscata sau umeda), pivate super spa, piscina acoperita, parcare gratuita, terasa sezlonguri cu acces la piscine, loc joaca pentru copii.

B-dul Republicii  nr.1 Eforie Nord, jud.Constanta

Mobil: +4 0729.910.044

Telefon: +4 0341.427.427

Telefon/Fax: +4 0241.742.781

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.complexgrand.ro

 

 

Thursday, 27 July 2017 11:29

Pensiunea Steaua Nordului a fost inaugurata in ianuarie 2012.

Este situata la poalele Muntilor Bucegi, in Busteni si beneficiaza de o panorama deosebita asupra Masivului Caraiman. 

Accesul se face chiar din centrul orasului Busteni, de pe o strada adiacenta din DN1. Pensiunea ofera o priveliste minunata asupra Partiei Kalindaru si are in apropiere un afluent al raului Prahova, un minunat loc de joaca pentru copii, dupa care incepe padurea.

Chiar din incinta pensiunii, se vede Castelul Cantacuzino, care poate fi vizitat dupa o plimbare relaxanta de aproximativ 10 minute.

Pensiunea are de o capacitate de 28 locuri de cazare, in 11 camere duble, un apartament si 2 single-uri.

Fiecare camera dispune de balcon, baie proprie, sistem de climatizare, televizor LCD si internet.

La nivelul superior al pensiunii se afla o sala de conferinta, iar la demisol, se gasesc sauna, sala de fitness, sala de biliard si jacuzzi. 

La parter, se afla restaurantul pensiunii, format din salon si terasa, cu o capacitate de 70 locuri. Pensiunea dispune de parcare proprie si o mica gradina pentru relaxare.

Str. Mihai Eminescu, Nr. 18

Mobile: +40 (722) 250 519

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

http://pensiuneasteauanordului.ro

 

Thursday, 27 July 2017 11:25

In prima locatie Cataif deschisa, clientii au beneficiat de prepararea unor produse de cofetarie si patiserie bazate pe ingrediente naturale create pentru cele mai importante evenimente – aniversari, nunti, botezuri, absolviri, si alte ocazii speciale prezente in viata de zi cu zi.

Delicioasele produse realizate de Cataif sunt disponibile in variante unice, traditionale sau mini – le puteti personaliza in functie de pasiunile persoanelor dragi, de personajele/figurinele indragite de copii si forma si decorul pe care le preferati.

Pe viitor, vrem sa ne indreptam atentia pe dezvoltarea unor noi concepte delicioase ca implementarea piureurilor de fructe exotice in prajituri, precum si alte idei care sa satisfaca gusturile clientele noastre.

Delicioasele produse realizate de Cataif sunt disponibile in variante unice, traditionale sau mini – le puteti personaliza in functie de pasiunile persoanelor dragi, de personajele/figurinele indragite de copii si forma si decorul pe care le preferati.

Mail Cataif Ion Mihalache

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon Cataif Ion Mihalache

+4021 796 44 28

Adresa Cataif Ion Mihalache

B-dul Ion Mihalache Nr. 117

https://www.cofetariacataif.ro

 

Thursday, 27 July 2017 11:22

Compania noastra are domeniul de activitate in inchirieri de utilaje de constructii. 

 

Inchiriem utilajele de constructii pentru:

 

Reabilitare termica si balastare drumuri, parcari, canalizari si amenajari cai de acces.

Demolari civile si industriale

Executare podete si alei pietonale

Imbunatatiri funciare

Executie de terasamente, drumuri si platforme industriale

Constructii inchideri perimetrale

Firma noastra isi desfasoara activitatea in domeniul de prestari servicii, care consta in inchirierea de utilaje de constructii.

 

Venim in intampinarea  avantului din domeniul constructiilor precum si cresterea beneficiarilor de lucrari complexe de buna calitate, un avantaj competitiv pe care il putem aduce partenerilor cu care lucram este furnizarea unor game variate si noi de utilaje de constructii cu marci renumite in conformitate cu noile standarde existente precum si echipe profesionale care prin experienta si pregatire deservesc utilajele pe care le au in dotare.

 

Avem un portofoliu larg de lucrari si un parc propriu de utilaje care se inchiriaza pentru orice tip de lucrari din constructii.

 

Un rol foarte important in strategia de management a societatii il are si mentinerea standardelor de calitate foarte bune, firma utilizand cele mai noi tehnologii in asa fel incat utilajele sunt validate tehnic prin certificate de atestare si de garantie.

 

Promptitudinea, profesionalismul si preturile serviciilor sunt o dovada a colaborarii foarte bune.

B-dul Milcov, nr. 36, bl. F2, Apt. 28 Galati 800567 Romania

 Fax: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Mobil: 0740420905

http://inchirieriutilajeromserv.ro

 

Thursday, 27 July 2017 11:17

Societatea isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile si industriale, fiind specializata indeosebi in confectionarea si montarea de tamplarie din PVC si Aluminiu cu geam termoizolator sau diverse umpluturi,  amenajari interioare si reparatii la:

  • cladiri industriale;
  • cladiri social-administrative;
  • locuinte.

Respectarea conditiilor contractuale in ceea ce priveste termenele de executie si calitatea lucrarilor executate, impreuna cu preturile rezonabile practicate, au fost apreciate de parteneri si au situat societatea pe un loc principal pe piata concurentiala aferenta acestui domeniu de activitate, atat locala, nationala - onorand contracte in diverse zone ale tarii - dar si pe piata externa: Franta, Austria si Italia.

Adresa:

Cluj Napoca, Str. Izlazului nr. 10 ap. 69

 

Tel/Fax: 0264 458 999

Mobil: 0723 155 646; 0720 533 242

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

http://www.termopanetheta.ro/