Mobila Alfa

Friday, 30 October 2015 09:50 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Bihor / Oradea
  • Address 1: Sos. Borsului Nr 16

Preturi promotionale - lichidare de stoc

MOBILA ALFA este o societate cu capital privat, 100% romanesc, activand in industria de prelucrare a lemnului din 1969. Obiectul sau de activitate este reprezentat de producerea de mobila in stil clasic, mobila pe structura de masiv, in special dormitoare si sufragerii, dar si elemente de mic mobilier.

Cei peste 40 de ani de experienta, precum si relatiile constante de colaborare cu peste 10 parteneri comerciali europeni, ne recomanda ca specialisti in productia mobilierului din lemn masiv si a panourilor furniruite. 

Eleganta liniilor, grija pentru detalii, culorile si materialele alese cu grija, fac din produsele noastre de mobila un etalon al bunului gust si al calitatii. Dorind sa venim in permanenta in intampinarea nevoilor clientilor nostril de a avea un camin cald si primitor, am fost mereu preocupati de extinderea gamei de produse de mobila. Astfel pe langa produsele traditionale - garnituri de mobila pentru sufragerie, dormitor, biblioteca, mic mobilier si scaune - oferim clientilor nostrii mobilier pentru dotarea restaurantelor, barurilor si unitatilor hoteliere. Produsele de mobile pe care noi le oferim vor satisface atat cerintele de confort fizic cat si cele de confort psihic, prin sentimentul de implinire pe care sunt capabile sa-l induca. 

Fie ca este vorba de dormitor, de sufragerie sau biblioteca, intr-o lume caracterizata de viteza si stres, ca cea in care activam, linistea pe care mediului ce ne inconjoara ne-o poate oferi este foarte importanta. Prin urmare mobila noastra reflecta rafinament si calitate, fiind in acelasi timp robusta, pentru a asigura pe de o parte satisfacerea simtului estetic si pe de alta parte nevoia de stabilitate si siguranta.

Traditia ce s-a creat in jurul numelui societatii a dus in timp cresterea numarului de clienti, acestia fiind deschisi la colaborarea cu societatea noastra. O lunga perioada de timp produsele de mobila realizate de catre noi au fost destinate aproape exclusiv exportului. Incepand din anul 2007 ne-am orientat si catre piata interna, livrand cu succes catre magazine de mobila partenere din Timisoara, Iasi si Bucuresti. Observand aceasta cerere interna pentru produsele noastre de mobila suntem interesati de posibilitatea satisfacerii ei in cat mai bune conditii. 

Sos. Borsului Nr 16 

Tel: 0726704301

Web: http://www.mobilaalfa.ro/

Read 2132 times Last modified on Thursday, 05 November 2015 11:16
More in this category: « Edel Klasse Prolematex »