TRANSILVANIA PRODUCTION S.R.L

Friday, 30 October 2015 13:43 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Alba / Campeni
  • Address 1: Strada Garii nr. 11, Campeni Judetul Alba, Romania

Transilvania Production, societate cu capital privat, a fost înfiintata în primavara anului 1993 si are ca domeniu de activitate productia de mobila din lemn masiv. Ne-am început activitatea cu aproximativ 10 angajati si produceam mobila doar pentru piata interna, dar, cu experienta acumulata si devotamentul fiecarui angajat, ne-am dezvoltat activitatea si în prezent avem peste 200 de angajati, iar produsele nostre sunt apreciate si peste hotare, în tari ca Germania, Franta, Italia, Elvetia si Anglia.

Desfasurându-ne activitatea în inima Muntiilor Apuseni, acolo unde brazii, molizii si pinii sunt prietenii localnicilor de sute de ani, am hotarât sa punem în valoare bogatiile naturii si astfel, lemnul de rasinoase a devenit instrumentul nostru de lucru. Pentru a mentine vie aceasta „prietenie”, grija fata de mediu este un alt crez al companiei. 

Fiecare copac taiat, pregatit cu îndeletnicire pentru a se transforma în piesa de mobilier frumos sculptata si lacuita din sufrageria ta, este înlocuit cu un altul mai tânar pentru ca padurea de brad si de molid sa fie la fel de impunatoare si peste veacuri.   

Prioritatea nostra este clientul, de aceea tinem cont de fiecare cerinta a acestuia si îi oferim mobilier din lemn masiv, de înalta calitate. Deoarece mobila produsa de noi se poate realiza si la comanda, clientul poate veni cu propriile idei pentru designul piesei de mobilier sau poate alege dintr-o gama larga de produse care se pliaza perfect pe dorintele fiecarui client. De la un design rustic la unul ultramodern, mobilierul, prezentat într-o gama larga de culori, se potriveste oricarui spatiu.

Te asteptam sa ne vizitezi si la sediul companiei, în Câmpeni, judetul Alba.

ADRESA: Strada Garii nr. 11, Campeni, Judetul Alba, Romania

TELEFON/FAX: +40 258 772 950

                     +40 258 771 770

                     +40 735 708 733

EMAIL:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.\"">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WEB: http://www.transilvaniaproduction.ro/

 

Read 1578 times Last modified on Thursday, 05 November 2015 11:14