SC Herold Trade srl

Friday, 30 October 2015 14:22 Written by 
Rate this item
(2 votes)
  • Location: Bihor / Oradea
  • Address 1: Str. Aurel Lazar nr. 4

www.Cabine-hidromasaj.ro este un proiect al SC HEROLD TRADE SRL , lansat în iulie 2013 cu finanțare proprie.Acesta nu este singurul proiect desfasurat de catre societatea noastra, momentan avem pe rol www.lacatalin.ro, www.lacatalin.hu.

Primul nostru contact cu internetul a fost acum 10 ani cand am desfasurat comert online pe un domeniu liber www.distributie.uv.ro avand la vanzare doar 5 hote.In timp ne-am dezvoltat si, in acest moment, avem in portofoliu peste 2000 de produse.Suntem 3 tineri asociati: un medic si doi contabili.

Site-ul nostru e un magazin online destinat tuturor celor care nu au timp sa cutreiere magazinele de prezentare atunci cand isi renoveaza apartamentul, casa de locuit sau casa de vacanta.

Noi dorim sa venim in ajutorul lor stiind ca cel mai pretios dusman al omului este timpul, impreuna incercam sa gasim solutii pentru dorintele dvs, sa va oferim un raport corect a ceea ce inseamna calitate - pret astazi cand banii se castiga din ce in ce mai greu.

Noi suntem importatori dar si distribuitori de materiale pentru amenajarea baii dumneavoastra, de cabine de dus simple sau cu hidromasaj, de cazi de baie din acril, compozit, tabla, fonta si fibra, gama coloristica cuprinde tot paletarul RAL, mobiliere de baie din pal melaminat tratat, din mdf, din lemn masiv dar si din acril, accesorii de baie precum suport prosop, etajera, suport sapun.

Societatea noastra se bazeaza pe respect reciproc si relatii de durata cu clientii nostri doarece numai prin bun simt, incredere, respect si calitate numai asa putem avea o viata lunga prin labirintul numit tranzactii online.

Va multumim ca ne-ati vizitat site-ul si va asteptam sa ne intrebati despre tot ceea ce dumnevoastra considerati ca merita, referitor la produsele comercializate de catre noi:cabine dus cu  hidromasaj, cabine baie simple, cabine hidromasaj in promotie, cabina dus baie pentru pretentiosi.Cu respect, Conducerea!

Sediul social: Str. Aurel Lazar nr. 4 Municipiul Oradea, judet Bihor

Pentru a ne contacta va rugam, folositi formularul de mai jos sau urmatoarele numere de telefon:

Departament Vanzari in limbile romana, engleza & franceza: 0743.981861 - retea Orange ; Fax: 0359-811556 - retea Rcs-Rds

Departament Vanzari in limbile romana, maghiara & italiana: 0741.016512  - retea Orange ; Fax: 0359-811556 - retea Rcs-Rds

Departament Garantie: 0741.016512 - retea Orange

Departament Distributie: 0743.981861 - retea Orange

Web: http://www.lacatalin.ro/

http://cabine-hidromasaj.ro/

Read 817 times Last modified on Friday, 04 December 2015 13:33