Divanissimi

Monday, 02 November 2015 11:48 Written by 
Rate this item
(2 votes)
  • Location: Brasov / Brașov
  • Address 1: Bulevardul Garii, nr. 22A

Suntem un business antreprenorial romano-italian ce creeaza canapele unice, adaptate dimensiunilor si stilului fiecarui client. Functionam ca un departament creativ, unde ideile se nasc, cresc si iau forma perfecta.

Cei trei asociati acopera arii de expertiza diferite, au pasiuni si interese diverse, dar urmaresc impreuna acelasi obiectiv: sa pastreze intimitatea familiala a business-ului, pentru ca doar astfel poti intelege pe deplin confortul si nevoia de unicitate a unui camin.

Avem la baza un spirit italian, atent la fineturi si detalii de design, pe care l-am completat cu dimensiunea romaneasca artizanala, cu ajutorul oamenilor de la Harman, specializari cu care punem in aplicare visuri de confort si relaxare.

Ne implicam in tot ceea ce inseamna ingineria produsului, de la design si executie pana la alegerea tesaturilor.

Prin magazinele noastre am creat un spatiu ce ne permite sa fim consultanti pentru clientii nostri si care le da acestora ocazia sa interactioneze cu fiecare element al produsului comandat. Ne implicam in comunicare, pentru a transmite mesajul cat mai veridic si in folosul clientilor nostri.

Divanissimi - Brasov, Bulevardul Garii, nr. 22A

Telefon: +40726 206 178 / +40268 582 118

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://divanissimi.ro/

 

Read 1320 times Last modified on Thursday, 05 November 2015 11:12