SC NEO LUX DESIGN SRL

Thursday, 12 November 2015 14:35 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Buzau / Buzău
  • Address 1: Str. Horticolei, Nr. 60

Firma Neo Lux Design este o companie cu continuitate în domeniul prelucrării mobilierului.

Mergând după deviza „SIMTE-TE CA ACASĂ!” Neo Lux Design îşi adaptează în permanenţă stilul lucrând pentru cei pasionaţi de arta, de frumos, de stil, dând caldură şi însufleţire modernismului.

Diversificarea materialelor este o preocupare importanta a designerilor noştri, pentru a întimpina cererile dumneavoastră de confort.

Colaborarea cu designeri celebri, consacraţi, ne-a ajutat să satisfacem cerinţe exigente, mărind portofoliul clientilor iubitori de modă, lux şi de bun gust.

Designerii locali ai firmei participă deasemenea la cursuri de instruire, de specialitate si performanta,vizitând expoziţii naţionale şi internaţionale în domeniu pentru a putea obţine succes în relaţionarea beneficiar ­ proiectant.

Oferim clienţilor noştri posibilitatea de a locui într-o ambianţă decorată plăcut, fără a da „bătăi de cap” întrucât specialişii noştri pun la dispozitie servicii complete de consultanţă, proiectare manuală şi 3D, optimizarea raportului calitate – preţ, montaj profesional, durată scurtă de execuţie şi livrare, servicii de amenajare interioară, garanţie.

Firma Neo Lux Design, este o societate autohtona, specializata in executia de mobilier din furnir de lemn natural , pal melaminat, M D F, precum si in executia de usi si ferestre din lemn, aluminiu si pvc.

Bazele acestei firme au fost intemeiate inca din 1973, fiind o societate cu traditie in domeniu, cand principala activitate era aceea de debitare si prelucare a materiei lemnoase in exclusivitate. Pe parcurs activitatea s-a diversificat , iar din 2005 societatea s-a reorganizat, reamenajandu-se spatii de productie care sa optimizeze fluxul de productie,transformandu-se totodata in societate cu raspunde limitata, urcand capitalul social la 800.000,00 ron , la momentul actual.

Conducerea firmei a avut ca prioritate achizitionarea utilajelor performante, mecanizate, automatizate, care fac rapid si calitativ procesul tehnologic. Printre acestea se pot enumera: Masina de debitat in pachet, Masina de gaurit in pachet, Masina de cantuit automat pentru cantuirea cu ABS, Masina de frezat etc.

Prioritara a fost si satisfacerea necesitatilor clientilor, asa incat pentru imbunatatirea calitatii serviciilor si produselor noastre s-a implementat Sistemul Managementului Calitatii obtinandu-se Certificatul de Calitate ISO SR EN 9001 : 2001, in 17 aprilie 2007.

Capitalul uman, (nr angajati 20-50), a fost selectionat atent formandu-se o echipa de profesionisti in consultanta, design, proiectare, executare productie. Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare client (persoana fizica sau juridica ), prin echipa de specialisti, a respectarii termenelor de executie a lucrarilor, colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii materiilor prime de inalta calitate de la furnizori acreditati, a pastrarii accentului pe seriozitate si calitate a produselor si serviciilor Neo Lux Design, si-a castigat prestigiu si renume, reusind sa isi dezvolte continuu cifra de afaceri pana la 40 miliarde ron, in 2009, mentinindu-si activitatea chiar si in contextul economic actul.

Pe langa procesul de productie societatea s-a extins cu doua ramuri noi : distribuirea de materii prime (pal melaminat , MDF, HDF, blaturi termorezistente, canturi), si vanzarea de accesorii pentru mobilier. Astfel societatea a devenit distribuitor important in zona Munteniei. Printre colaboratorii de furnizare principali se enumera Kronospan , Losan Melapal Sea, International, Wodego, Regensi, NetFront, etc.Ca si recomandari de colaborare de la beneficiari firma detine un numar imortant de scrisori de recomandare, enumerand aici cateva dintre ele: Universitatea Timisoara, Universitatea Politehnica Cluj, M.A.I, Beta SA, Heurtey Petrochem, Forja rotec, UM 01838 Boboc, UM02001Buzau, UM 0717 Buzau, Centrul Bugetar Stefan cel Mare RM Sarat, UM Ploiesti, M.I.R.A, Transelectrica, Universitatea Dunarea de Jos,Galati. Etc .

Str. Horticolei, Nr. 60, Buzău, România

CIF:17252878

CUI: J10/235/2005 

Tel: 0238 727 301

Mobil: 0747 111 247

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: www.neolux.ro

Read 155844 times
More in this category: « Elmaco Any Mob »