SC Casa Butyka Prod Com SRL

Monday, 16 November 2015 09:46 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Mobilierul executat de CASA BUTYKA este apreciat de clienti, multumita ofertei diversificate, calitatii deosebite si accesoriilor ce satisfac pretentii multiple in ce a ce priveste amenjarea locuintei prin mobila de calitate realizata cu ultimele tehnologii in domeniu incepand de la planificarea productiei si pana la produsul finit. Mobilierul realizat in Cluj de firma noastra foloseste materii prime de la funrizori de renume mondiala (BLUM, INDECO, BLANCO, ARISTON, FRANKE, LINEAFLEX, Kronospan, Egger, Hafele,etc).

Aceasta face ca mobilierul firmei CASA BUTYKA sa corespunda amenajarii interioare de orice natura; avand in vedere si adaptabilitatea maxima la cele mai diferite spatii.

Prin produsele CASA BUTYKA puteti realiza cele mai practice conceptii de compartimentare a spatiilor, cele mai personalizate moduri de amenajari interioare, cu o eleganta simpla; sub semnul calitatii si aspectului lipsit de artificial.

Suntem convinsi ca ideile ce sunt prezentate aici va vor ajuta sa va realizati intentiile cu privire la modul cel mai practic de depozitare si compartimentare a locuintei.

Va asteptam cu drag in magazinul noastru de prezentare mobila in Cluj unde va puteti cunoaste indeaproape produsele CASA BUTYKA.

Produse si servicii:

Mobila Cluj Napoca: Mobila Living, Mobila Bucatarie, Dormitoare Cluj, Mobilier Birou, amenajari interioare Cluj, Dressinguri Cluj, dulap glisan Cluj, Bucatarii la comanda Cluj, Mobila la comanda Cluj, mobila personalizata Cluj, Mobila Floresti, Mobila La comanda Floresti

Str.Fabricii nr.13, Cluj-Napoca

Program de lucru: L-V 10.30-18 S 10-13

Tel: 0264-412.707

E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://casabutyka.ro/

 

 

Read 2371 times