Strong Design

Friday, 04 December 2015 07:53 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Producem si vindem usi interioare din lemn pentru constructii civile si industriale. Oferim peste 35 de modele din materiale si finisaje diferite, intr-o gama dimensionala la cererea clientului. Usile sunt echipate cu tocuri captusiti, pervazuri, rezultand unitati complexe. Tocurile de usa sunt fabricate din materiale pe baza din lemn masiv din stejar sau brad, cu captuseli de brad cat grosimea zidului, furniruite pe ambele parti plus pervazuri (60 mm) din stejar masiv. Echiparea foilor de usi se face cu lemn din brad masiv, furniruit pe ambele parti cu doua randuri de furnir.

Spatiul din jurul casei, indiferent de marime, amenajat si organizata, adauga un plus de valoare si frumusete casei. Noi producem si comercializam orice tip de mobilier de gradina, inclusiv casute pentru unelte si spatii de depozitare utilaje pentru gradina. Toate aceste produse sunt realizate din lemn masiv de diferite esente, tratat si protejat corespunzator. Tratamentele aplicate lemnului (ignifugare, hidrofugare si antifungicid) sunt de cea mai buna calitate si sunt executate la standarde internationale.

Indiferent ca va doriti o scara moderna sau una in stil clasic, noi va punem la dispozitie intreaga pregatire si experienta pentru ca scara dumneavoastra de vis sa devina realitate. Dorintele clientilor nostri ne-au provocat sa diversificam gama de servicii oferite si in acelasi timp sa cautam solutii profesionale pentru constructia scarilor interioare din lemn astfel incat acestea sa se integreze perfect in ambientul locuintei si sa formeze cu acesta un tot unitar.

Imbinand cu succes maiestria mesterilor nostri cu tehnologiile moderne de procesare a lemnului, a rezultat o gama larga de mobilier din lemn masiv, in stil clasic si modern. In cadrul acestei game de produse, elementele traditionale romanesti corespund caracteristicilor specifice mobilierului fabricat in tarile importatoare. Finisajele manuale in stil de mobila antichizata, pe baza de ceara solida sau lichida, dau unicitate produselor noastre si le fac deosebit de atragatoare.

Str. Fratii Golesti, Piteşti, Argeş, România

 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Mobil: 0726 237 790 / 0745 982 718

Web: http://www.strong-design.ro/

Read 3307 times