SC PROINAL RESOD SRL

Wednesday, 09 December 2015 11:27 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Alba
  • Address 1: str. Principala, nr.341, Loc Sibot

Cu experienta indelungata in producerea paturilor ergonomice (somierelor) in Spania, firma noastra a creat somiere pentru marci de renume international din tari cum ar fi Franta, Germania si Belgia, unde somierele care au la baza suportul de fier, au fost inlocuite de cele produse din lemn stratificat de fag, cunoscut pentru flexibilitatea si calitatile sale ergonomice, ceea ce il transforma intr-un suport ideal pentru orice tip de saltea. 

Cerinta de pe piata autohtona si dorinta de a aduce si in tara noul concept de pat ergonomic, care revolutioneaza vechiul suport de saltea din scandura sau furnir, ne-au determinat sa ne extindem activitatea si in Romania. 

In viitorul apropiat ne propunem sa lansam pe piata o somiera articulata cu motor economic pentru persoanele ce isi doresc un plus de confort. 

Tehnologia si inovatia se unesc din nou in somierele create de noi, pentru a va oferi cea mai buna odihna, esentiala pentru o viata sanatoasa.

Fie ca doriti un pat ergonomic pentru a reduce disconfortul si sa va relaxati, sau doriti sa puteti lucra confortabil in pat, sa urmariti un film sau sa cititi, va oferim cele mai inovative, mai eficiente si mai convenabile solutii pentru paturi fixe, sau ajustabile manual sau electric.

SC PROINAL RESOD SRL 

Punct de lucru: str. Principala, nr.341,

Loc Sibot, Jud. Alba, Cod:517750

Tel: 004-0258-760.263 

Fax: 004-0258-760.263 

E-mail:

   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://www.proinalresod.ro/

 

Read 1302 times Last modified on Monday, 14 December 2015 07:36