Rebel Furniture

Thursday, 10 December 2015 12:51 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Ilfov
  • Address 1: Atomiștilor 163, Magurele

Rebel Furniture proiecteaza si produce mobilier pentru resedinte private,magazine, hoteluri, spatii de birouri,indiferent de nevoile acestora. Realizam modele unicat sau in editii limitate, in toate formele si combinatiile de culori dorite. Lucram cu finisaje premium si materiale inovative in domeniu. Indiferent de ideea ta, avem resursele necesare pentru a o transpune in realitate.

Perfectiunea reprezinta idealul generic, de neatins, spre care tindem mereu. RebelFurniture.ro te aduce cel mai aproape de perfectiune, iti ofera viziunea autentica a ceea ce esti, a ceea ce doresti. Nu pretindem sa oferim perfectiune 100% ci doar te aducem cel mai aproape de ea pentru ca  intotdeauna trebuie sa mai ramana un gand, o idee, un cuvant pe care tu sa le adaugi, pentru ca progresul sa fie posibil.

Daca vrei o bucatarie futurista, un living care sa uimeasca, un dormitor care sa respire pasiune, o baie demna de un rege sau un studio de artist, noi avem deja cateva idei noi pe care sa le punem in practica pentru tine. In orice colt al casei tale poti transforma obiectele din jur in forme ale personalitatii tale, in expresii a ceea ce inseamna pentru tine confort, intimitate, creativitate.

-domeniu activitate: productie de mobilier

Adresa: Atomiștilor 163, Magurele, Ilfov

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: 0751045049

Web: www.rebelfurniture.ro

Read 2541 times