Corom Export

Tuesday, 19 January 2016 08:36 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Valcea
  • Address 1: Daesti, sat Simbotin DC18

Mobilierul produs de societatea noastra este 100 % din lemn masiv de esenta de stejar, recunoscut pentru textura si rezistenta sa. Eleganta si mereu la moda, mobila din lemn masiv creaza o atmosfera si un confort deosebit, modelele realizate de catre noi conferind pe langa durabilitate, stil si rafinament.

Gamele de mobila contemporana propuse clientilor nostrii dau posibilitatea acestora sa-si personalizeze produsele in functie de stilul dorit. Punem la dispozitia acestora peste 15 nuante de finisaj, doua culori pentru ceramica si patru culori pentru sticla. Mobilierul devine astfel perfect armonizat cu stilul ales.

In depozitul nostru in suprafata de peste 4000 mp, in care controlam in permanenta mediul ambiental (umiditate, temperatura, raze solare), avem pregatite elemente de mobilier in stare bruta, care asteapta sa fie finisate in functie de cerintele clientilor. Oferim astfel eficienta si rapiditate in onorarea comenzilor

Bazandu-ne pe experienta comerciala de decenii a grupului nostru de firme si ajutati de catre renumiti designeri francezi, COROM EXPORT creaza colectii unicate, adaptate perfect exigentelor cotidiene. Finisajele sunt realizate manual.

Corom Export - producator de mobila din Romania.

Daesti, sat Simbotin DC18

Cod 247125 - Judet VALCEA

Tel/Fax (+4)0250 753 578

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

http://corom-mobila.ro/

 

Read 1982 times
More in this category: « Mdmgrup Cabrigi »