SC Ecomobus SRL

Tuesday, 26 January 2016 07:26 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Societatea Ecomobus SRL, infiintata in anul 2011, are ca obiect de activitate fabricarea de mobila n.c.a. (canapele, fotolii, scaune, banci pentru gradina), iar pentru moment se ocupa de producerea unor manere din lemn de fag si lampadare din lemn de fag..

Compania inregistreaza un numar de 24 de angajati, iar activitatea de productie se desfasoara la punctul de lucru situat in Mun. Cluj-Napoca, Str. Traian Vuia nr. 82, jud. Cluj.

Societatea are, doi clienti cumparatori al produselor pe care le produce, respectiv compania Ecolor si Markslojd Lighting Group.

Ecolor are o colaborare de peste 50 de ani vechime cu compania IKEA pe piata internationala de desfacere, precum si 10 ani vechime pe piata romaneasca. De asemenea, inregistreaza un numar de peste 500 de angajati, iar punctul de lucru se afla in Com. Jucu, Sat Juc Herghelie nr. 69 A, jud. Cluj. Contractul de colaborare dintre cele doua companii, Ecomobus si Ecolor, are o valabilitate de sase ani, pana in 31.10.2018.

   In 11 martie 2014, societatea ECOMOBUS SRL a dobandit Certificatul FSC (Forest Stewardship Council), in urma caruia beneficiaza de o mult mai buna pozitionare pe piata firmelor producatoare de mobila, precum si de o organizare mai riguroasa a intregului flux de productie. De asemenea, colaboratorii cu care suntem acum “nevoiti” sa lucram sunt firme puternice pe piata, cu experienta si stabilitate economica.  

Pentru perioada imediat urmatoare avem in vedere continuarea trendului crescator a capacitatii de productie, cel putin pana la atingerea cantitatii de componente la care Ecomobus s-a angajat sa o livreze lunar catre Ecolor, mai exact 80000 bucati; contractarea altor produse IKEA, demers deja inceput, negocierile purtandu-se cu o firma suedeza pentru ralizarea de componente pentru canapele. De asemenea avem in vedere si atragerea unor colaborari cu companii producatoare de mobila autohtone.

In ultima perioada, Ecomobus si-a diversificat gama de servicii, realizand si lucrari profesionale de finisaj exterior, pe orice inseamna constructii si mobilier din lemn.

Pentru asigurarea unui spatiu de productie mai mare, in principal necesar fazei primare de productie, adica prelucrarea lemnului si pentru a asigura atingerea obiectivelor mai sus prezentate, am decis deschiderea unui nou punct de lucru in Com. Jucu, jud. Cluj. Activitatea este  operationala in acest spatiu, incepand cu luna ianuarie 2015.

Date de contact: Ferdean Rares Petru -0752/260260

 

Read 3966 times Last modified on Tuesday, 26 January 2016 07:35