Flanders

Tuesday, 19 January 2016 14:49 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Dolj / Craiova
  • Address 1: Str. Alexandru Macedonski nr. 6

Parchetul din lemn masiv este cel mai frumos si durabil parchet existent. In ultimii ani, parchetul a suferit diverse modificari industriale, precum parchetul laminat sau stratificat, dar intotdeauna parchetul din lemn masiv se va afla in topul preferintelor.

Tarile cu traditie in domeniul constructiilor au utilizat foarte mult timp lemnul masiv pentru pardoseli, abia apoi au urmat piatra, ceramica si cel mai recent mocheta.

O parte dintre acestea revin, altele se exclud singure, dar parchetul din lemn masiv este preferat de cele mai multe ori. Parchetul din lemn masiv confera ambientului caldura si noblete, fiind apreciat mai mult ca oricand pentru aspectul aspectul lui natural.

Pe langa aceste criterii care stau la baza alegerii pardoselii din lemn, durabilitatea lemnului este un avantaj de netagaduit. Esentele de lemn sunt prezente intr-o gama variata, pentru crearea cadrului dorit, fie el clasic sau modern.

Esentele exotice, pretioase si costisitoare reprezinta categoria de lux a esentelor lemnoase prin culoarea si textura spectaculoasa, precum si prin rezistenta si densitatea deosebita. Parchetul din lemn masiv este un mesager al frumusetii durabile.

Avantajele Parchetului din lemn: este natural si durabil, aduce un plus de valoare estetica, prezinta multe avantaje functionale, asigura un bun confort termic, rezistenta indelungata in timp, se poate rascheta, se poate lacui.

Adresă:

Str. Alexandru Macedonski nr. 6 Mun. Craiova, Jud. Dolj, Romania

Telefon mobil:

0721-277-408

Telefon/Fax:

0251-419-842

Persoana de contact: Toader Catalin

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cod Fiscal: RO12778759 

Nr. Inreg. Reg. Com. J16/114/2000 

Cont Bancar: RO08 BRDE 170S V300 7203 1700

Site: http://flanders.ro/

 

Read 3336 times Last modified on Tuesday, 19 January 2016 14:53