S.C. MAGTOMVIC S.R.L.

Thursday, 21 January 2016 08:13 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Timis
  • Address 1: Str. Principala, nr. 52

Societatea noastra este o societate cu capital integral privat infiintata in anul 1994 inscrisa la Registrul Comertului sub numarul J35/1180/05.04.1994, avand codul fiscal R5481452, fiind situata in comuna TOMESTI, strada Principala, Nr. 52, jud. TIMIS, ROMANIA.

Pofilele societatii sunt :

      - fabricarea de produse finite (parchet, semipodele)

      - semifabricate din diferite esenţe de lemn.

Pentru prelucrarea lemnului, unitatea deţine tot setul de utilaje de prelucrare primara si secundara, deasemenea si capacitaţi de uscare de pana la 150 mc pe ciclu de uscare. Calitatea produselor este garantata cu certificate de calitate care in cazul parchetului acoperă o perioada de 12 luni.

Personalul angajat este unul calificat cu experienţa de lucru îndelungata.

Conducerea firmei este asigurata de persoane cu calitate manageriala si cu experienţa in domeniu:

Muresan Gabriel Marius ( Administrator )

Muresan Vasile ( Director ) 

Obiectul de activitate

Activitatea principala a firmei este productia de parchet din lemn natur pentru pardoseli, produsele noastre putand fi montate imediat datorita faptului ca sunt uscate, acestea fiind executate din diferite esente de lemn (fag, fag aburit, carpen, stejar, salcam etc.) la diferite dimensiuni. 

Istoricul firmei

Societatea a fost înfiinţata in anul 1994 având un număr de 5 angajaţi, funcţionând in spatii închiriate fara capacitaţi de uscare si prelucrare. A urmat o perioada de dezvoltare a investiţiilor in sectorul de prelucrare primara prin achiziţionarea de utilaje performante, si construirea de uscătoare cu capacitate mare de uscare, producţia crescând de la o luna la alta ajungând in prezent la prelucrarea a peste 3000 mp pe luna de la 800-900 mp, iar numărul de angajaţi la 25, firma a cumpărat spatiile de producţie in care funcţiona amenajându-le corespunzător fluxului tehnologic si a construit spatii de depozitare cu capacitaţi mari.

Deasemenea s-a extins si piaţa de desfacere cuprinzând si alte judeţe in care asiguram transportul parchetului gratuit la beneficiari, iar pe piata externa societatea a livrat in Italia, Germania, Belgia, Franta, Irlanda.

S.C. MAGTOMVIC S.R.L.

307410 Tomesti

Str. Principala, nr. 52, jud. Timis, ROMANIA

Tel./fax: +40256-326208 

Muresan Gabriel Marius - Administrator

Telefon: +40722-380175

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://www.magtomvic.ro/

 

 

Read 3767 times Last modified on Thursday, 21 January 2016 08:21