SC Lafor SRL

Friday, 29 January 2016 07:45 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Neamt
  • Address 1: Sat Razboieni, Comuna Razboieni,

A inceput activitatea in 1994 ca producator de cherestea si semifabricate din specii de lemn de esenta tare. Ulterior a diversificat gama de produse oferite cu panouri lamelare din lemn masiv, scari interioare, trepte scari, parchet stratificat, pardoseli, mobilier pentru bucatarii si mobila din lemn masiv de fag, stejar, paltin, cires, nuc, frasin, salcam, sorb, tei.

Lafor detine o fabrica de cherestea moderna, dotata cu utilaje de ultima generatie, cu grad ridicat de automatizare: ferastrau panglica Artiglio instalat in 2007, ferastrau panglica twin, MEM France, instalat 2013, transportoare automate pentru cherestea, multilama cu panze mobile si statie de sortare si pachetizare cherestea.

Capacitatea de debitare este de cca 100mc bustean esente tari (fag, stejar, paltin) intr-un schimb de 8ore.

Capacitatea de uscare cherestea este de cca 1,200mc; 10 camere de uscare cu volume utile cuprinse intre 50mc si 150mc fiecare, cu programe automate de uscare asistate de computer.

Fabrica panouri si mobila din lemn masiv Lafor este prevazuta cu doua fluxuri tehnologice pentru productia de panouri lamelare, tocatoare pentru bucatarii, scari interioare, trepte, parchet si dusumele din lemn masiv. Detinem un centru de prelucrare cu comanda numerica Biesse, Italy pentru productia de mobilier din lemn masiv.

Gama de produse Lafor este destinata atat exportului: panouri din lemn masiv pentru industria mobilei, plansete si tocatoare pentru bucatarie, topuri din panouri lamelare pentru bucatarii, rafturi, sertare, semifabricate, cherestea aburita si uscata de fag, paltin, stejar si mobilier din lemn masiv: mese, paturi, noptiere, biblioteci, rafturi, polite, cat si pietei interne: scari interioare pe vanguri de lemn, trepte de scari, contratrepte, balustri, mana curenta, glafuri pentru ferestre, pardoseli si parchet din lemn masiv.

Lafor ofera cherestea cu latimi fixe de fag, paltin, stejar, cires. Acest tip de cherestea poate fi folosita pentru productia de mobila sau pentru productia de usi din lemn masiv avand avantajul unui randament de 100% sau pierdere zero dupa spintecare. Producem cherestea cu latimi fixe, la cererea clientilor.

Oferim urmatoarele specii de lemn indigen: fag, stejar, paltin, cires, frasin, salcam, nuc, sorb, carpen, tei si la comanda, specii de lemn exotic.

Atat firmele interesate, cat si persoanele fizice sunt rugate sa ne contacteze pentru detalii referitoare la produsele si serviciile noastre.

Lafor este certificat FSC®, ISO 14001 si 18001.

SC Lafor SRL

Adresa: Sat Razboieni, Comuna Razboieni, Jud Neamt

Cod postal: 617375

J27/190/1994

RO 5206886

Telefon/Fax: 0233-292997; 0233-292995;

Telefon/Fax: 0233-215052; 0233-217052;

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

http://www.lafor.ro/

 

Read 3755 times