User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Lumina din casa transforma atmosfera din interiorul casei intr-o stare de relaxare si de bine si intensitatea sa si modul in care este distribuita lumina in intreaga in casa contribuie la decorul intregului camin si in cazul in care stim cum sa alegem cu grija aceste sisteme de iluminat putem sa transformam camerele ori livingul intr-o camera deosebita. Luminile corecte alese si utilizarea ne ajuta sa ne facem treburile cat mai eficient si sa ne simtim cat mai bine si mai in siguranta si mai confortabil si ne permit sa ne bucuram de casele noastre si de atmosfera pe care vrem sa o imprimam.

Pentru gusturile sofisticate si stilurile aristocrate putem sa alegem candelabrele clasice pe care le montam in sala pentru servit masa si locul in care totul trebuie sa se petreaca in liniste dar si in relaxare totala. In cazul in care va alegeti un candelabru pentru hol e perfect si ca montarea sa se faca mai sus pentru a nu deranja mersul prin respectivele spatii.

Pentru ca sunt potrivite si pentru evenimentele fastuoase, candelabrele cu modele pompoase au aplicata o nota destul de dichisita salilor ori saloanelor impunatoare care devin piese de rezistenta in fiecare decor.

 

Pentru un efect care sa fie cu totul aparte se recomanda ca ele sa se monteze deasupra meselor care gazduiesc un numar destul de mare de persoane sau deasupra ringului de dans dand o imagine rafinata care se incadreaza perfect in albumele de imagini cu acest eveniment.