User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Alpinismul utilitar este o tehnica imprumutata de la expertii din domeniul speologiei si alpinisti pentru a avea acces in spatiile dificile, inguste sau care se afla la inaltime fara a utiliza si schele si alte dispozitive de acces. Pentru ca e o activitate profesionala care face parte din domeniul lucrului la inaltime, laprima privire poate parea periculor insa daca practicile utilizate sunt cele corecte aceasta tehnica are maxima siguranta si pentru alpinisti utilitari dar si pentru locuitori, personal si imprejurimile casei.

Serviciile de alpinism utilitar au aplicabilitate in publicitate pentru montare, demontare, intretinere bannere, panouri, casete luminoase, fatade precum spalare, curatare, reparatii, intretinere, vopsitorii, zugraveli, renovare si acoperisuri precum reparatii, intretinere, vopsitorii, instalatii, alpinism industrial, vopsitorii suprafete mari, montaj tabla, hidroizolatii si termoizolatii.

Aveti si posibilitati nelimitate de acces. Indiferent de locatie, de arhitectura cladirii si de inaltime, alpinistii utilitari sunt pregatiti pentru a lucra in locuri care sunt mai greu accesibile unde nu avem alte metode de acces.

Viteza de lucru este de asemenea si un mare avantaj. Alpinismul utilitar reprezinta o solutie practica pentru ca reduce in mod considerabil durata de pregatire si de executare a lucrarilor pentru ca nu necesita pregatiri. Operativitatea alpinistului utilitar este maxima si are nevoie de putin timp pentru a instala sau dezintala echipamentul.

 

Viteza de lucru e de asemenea u mare avantaj. Alpinismul utilitar reprezinta o solutie practica pentru ca reduce in mod considerabil durata de pregatire si de executare a lucrarilor pentru ca nu necesita asemenea pregatii. Operativitatea alpinistului utilitar este maxima si are nevoie de putin timp pentru a instala si dezinstala echipamentul.

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Cum ne alegem si care sunt criteriile de care ar trebui sa tinem cont pentru a putea avea usi si ferestre functionale cat mai frumoase. Trebuie sa avem in vedere si faptul ca pornind de la locul de amplasare vom tine cont de nevoile pe care le avem si de mai multe caracteristici pentru fiecare situatie. De pilda atunci cand ne decidem

O usa sau o fereastra bine alese vor realiza din materiale care nu se deformeaza sau decoloreaza cu timpul ci sunt in acord cu stilul din incaperi si se asorteaz ca si culoare cu finisajele moderne si cu mobila. Prin alegerea unor esente de lemn similare sau prin utilizarea aceleiasi culori cu tamplaria casei va trebui sa urmariti o unitate cromatica.

Peretii cortina sunt fatadele de sticla si de aluminiu autoportante, sunt o haina eleganta si foarte accesibila pentru toate constructiile. In afara de aspectul esetic modern si de proprietatile excelente fonoizolante si termoizolant, structurile de tipul pereti cortina vor facilita si iluminatul public si ofera si o larga panorama a privelistilor existente in exteriorul cladirii.

Structurile de tipul pereti cortina asigura si o rezistenta superioara ansamblului si suprafetei vitrate. Timpul de executie al amplasarii pentru pereti cortina este mic si intretinerea se face destul de usor fiind si ieftina. Structurile pot sa fie aplicate si pe planuri verticale inclinate, cu panta pozitiva sau negativa dar si pe acoperisuri, luminatoare si cupole. Peretii cortina sunt disponibili in toata gama de culori si pot fi combinati cu placari de material compozit de tipul bond care confera un aspect modern si suprafete plane foarte usor de intretinut.

Sunt mai multe tipuri de pereti cortina care asigura o rezistenta superioara ansamblului si suprafetelor vitrate. Timpul de executie al amplasarii pentru pereti cortina este mic si intretinerea lor se face usor si ieftin. structurile pot fi aplicate pe planuri verticale, inclinate, cu panta negativa sau pozitiva dar si pe acoperisuri si cupole.

 

Este evident ca tipul acesta de perete poate fi costisitor insa in cele mai multe cazuri merita investitia.

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Va oferim utilaje pentru excavare pamant.

Dezvoltarea in prezent a constructiilor in zonele urbane duce si la necesitatea unor executii si a unor imobile care au mai multe subsoluri in amplasamentele ori in vecinatatile construite.

Realizarea unor astfel de structuri cu adancimi de nimim 3 m presupune si executia unor excavatii adanci care de cele mai multe ori au baza sub nivelul apei sau in imediata vecinatate a constructiilor existente. 

 

Influenta noilor constructii asupra vecinatatilor poate fi simtita si in faza de executie dar si in faza de exploatare inca din faza de concept pot fi prevazute cu solutii tehnice si masuri tehnologice adecvate. Cerintele tehnice principale sunt cele ca terenul de fundare din zona activa a solutiei tehnice si masurile tehnologice adecvate. Cerintele tehnice principale sunt cele ca terenul sa nu isi schimbe starea de umiditate si densitate a vecinatatilor si sa nu fie deranjat dar si sa nu se modifice zona activa a vecinatatii si nici starea de umiditate si de densitate a terenului si nici starea de eforturi si deformatii. Asta presupune sa se asigure stabilitatea peretilor excavatiei prin diverse solutii de sprijinire care sa induca eforturi si deformatii cat mai mici in terenul adiacent si sa nu modifice in mod radical regimul hidraulic al apei subterane. Vor trebui sa fie aplicate tehnologiile care sa nu induca solutii proiectate si e necesar sa se monitorizeze respectiva lucrare si sa se stie in orice moment modul de comportare al elementelor incintei, a constructiei noi dar si a celor invecinate. 

Page 1 of 2