Hiperborea

Thursday, 27 July 2017 10:45 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Cluj / Turda
  • Address 1: DR.I.RATIU, nr. 41,

Va mai amintiti de emotiile de la inceputul anului scolar? Cum asteptati cu nerabdare sa va intoarceti la scoala, sa va revedeti colegii, sa mirositi caietele si cartile noi si sa cunoasteti profesorii?

 

Chiar daca am terminat scoala, emotiile acestea sunt inca vii in fiecare dintre noi.

 

Asa cum stim, sunt articole scolare care nu trebuie sa lipseasca din ghiozdanul unui elev: blocul de desen, caietele speciale de geografie, biologie si muzica, stilouri, pixuri, creioane, carioci, markere, rigle, acuarele si pensule, iar la toate acestea se vor adauga manualele pentru ca reteta sa fie completa.

 

Pentru mai multe informatii accesati si paginile greutatea normala a ghiozdanului, caietele de teme si pix sau stilou.

 

Inainte de a incepe cumparaturile pentru inceputul anului scolar trebuie sa raspundem la cateva intrebari, pentru a face totul cu eficienta: ce tipuri de materiale scolare trebuie sa cumpar pentru copil? Cum putem economisi cumparand articole scolare? Unde pot gasi rechizite la oferta? Acestea sunt doar cateva din intrebarile pe care si le pun parintii inainte de prima zi de scoala.

 

De obicei parintii sunt mai preocupati decat copiii, in ceea ce priveste gasirea articolelor pentru scoala, cum ar fi rechizitele si uniforma. Cu totii cautam metode pentru a face economii si pentru a ne incadra in bugetul lunar. Cumparaturile pentru scoala au un mare potential de a ne da batai de cap.

 

Cel mai bine este sa cumparati produsele necesare si rechizitele scolare din timp pentru a evita aglomeratia si cresterea preturilor. Va recomandam sa aveti grija in ceea ce priveste calitatea produselor. De obicei rechizitele foarte ieftine au tendinta sa nu fie de calitate sau pot fi chiar toxice.

 

Pentru a economisi cumparati en-gross evitand micii comercianti care au adaos comercial mare. Le puteti cere prietenilor sa va ajute si puteti cumpara impreuna materialele scolare.

 

Cautati oferte in magazine de incredere si cumparati acele produse care nu pateaza, pentru a evita petele de pe uniforma. 

Sediu : 

str. DR.I.RATIU, nr. 41, TURDA, jud. CLUJ

CIF RO4869260, inregistrat la Reg.Com. Cluj: J12/3667/1993

Cont nr. RO31BRDE130SV33935801300 deschis la BRD Turda

Cont nr. RO18TREZ2195069XXX000272 deschis la Trezoreria Turda

Date de contact :

Telefon :  0264-317052

Orange: 0728 952131

E-mail   : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

http://www.hiperborea.eu

 

 

Read 3896 times
More in this category: « Tempera Autorent Brasov »