Importanta materialelor moderne in constructii Featured

Wednesday, 09 January 2019 13:32 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Importanta materialelor moderne in constructii

Laminatele de inalta presiune cunoscute si sub numele de placi HPL sunt descendentii directi ai laminatului de plastic original. Se considera ca aceste placi sunt de fapt unele dintre cele mai durabile materiale existente pentru suprafetele decorative si sunt disponibile cu proprietati speciale foarte performante inclusiv cu rezistenta chimica la uzura si la foc. Clasele speciale de HPL pot sa fie laminate si pot sa aiba muchiile curbate, prelucrate termic sau cu aplicatii confectionate din plastic. 

Sunt mai multe solutii in directia aceasta si cu timpul veti gasi tot mai multe informatii despre ele. Imbracarea peretilor se face foarte eficient utilizand panouri HPL cu scop decorativ. 

Placarile HPL sunt cel mai des intalnite in sediile de firme si in institutiile publice, in cladirile de birouri si in cladirile rezidentiale. Aceasta idee devine mai interesanta atunci cand marii producatori de HPL din intreaga lume imprima placile HPL cu imaginile existente in natura si care jung direct la clienti in scopul de a personaliza interioarele.

Pentru instalarea de placi bond sunt mai multe precautii de luat in calcul. Placile se vor manipula cu foarte mare atentie atunci cand sunt transportate sau sunt descarcate. In cazul livrarilor sua in momentul receptiei, placile sunt examinate pentru a fi gasite defectele. Toate defectele gasite de utilizator se vor raporta imediat firmei furnizoare. Paletii trebuie sa fie depozitati in asa fel incat sa poata fi protejati de umezeala si de ploaie. Se recomanda evitarea aparitiei condensului atunci cand sunt mutate panourile reci de afara inauntru sau in depozite incalzite. 

Aplicarea de pereti cortina este de asemenea o idee foarte buna. Peretii cortina sunt moderni si atractivi si sunt cei care fac diferenta in legatura cu aspectul pe care il au constructiile. Peretii cortina reprezinta unele dintre cele mai usoare metode prin care se poate imbraca o constructie in timp optim. In prezent, acesti pereti sunt foarte importanti in domeniul constructiilor. Pentru zonele de constructii dezvoltarea pe verticala a cladirilor comerciale si rezidentiale este foarte importanta.

In tendintele arhitecturale moderne se poate constata faptul ca folosirea unor fatade durabile care sa suporte incarcari mari si care sa lase impresia de constructii usoare si aerisite este foarte importanta. o caracteristica de baza pe care o au peretii cortina este faptul ca geamul se va fixa pe cadrul de aluminiu utilizand capacele presoare care la randul lor urmeaza sa fie fixate pe cadrul de aluminiu cu suruburi. Capacele presoare si suruburile pentru prinderea lor sunt acoperite si cu capace ornamentale care pot lua diverse dimensiuni si forme. Sistemele standard permit montarea de geamuri cu grosime veriabila. Profilele existente in interior pot fi adaptate la toate tipurile de constructii. 

Peretii cortinda standard sunt construiti articulat si sunt proiectati astfel incat sa poata face fata vibratiilor si cutremurelor la intensitati normale. De asemenea sunt adaptati si pentru dilatarile si contractarile potentiale ale profilelor de aluminiu fara sa isi piarda rezistenta in momentul in care apare presiunea vantului sau atunci cand sunt impermeabilizati cu materiale specifice.

 

Read 2379 times Last modified on Wednesday, 09 January 2019 13:48