De ce sa alegi mobila din lemn masiv? Featured

Wednesday, 09 January 2019 14:18 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Pentru cei interesati de bucatarii moderne preturi ceea ce conteaza cel mai mult ar trebui sa fie calitatea. Mobila din lemn masiv este cea mai buna solutie in sensul acesta motiv pentru care o recomandam. Tot in categoria mobilier modern sunt incluse si piese de mobilier inteligente. Acestea asigura ergonomie si economie de spatiu motiv pentru care se recomanda ca optiune valabila tot timpul. 

Daca vrei sa alegi cea mai buna mobila pentru tine si intreaga familie trebuie sa tii cont de nevoile tuturor dar si de necesitatile fiecarui spatiu. Camerele mici au nevoie de mobila executata pe comanda care sa se potriveasca perfect in interior. O camera mica mobilata cu mobilier din lemn masiv foarte mare va parea prea incarcata si greu de accesat.

masa de bucatarie extensibila este ideala in bucatariile mici. Ai o gama variata de optiuni in sensul acesta ceea ce inseamna ca vei putea alege cu usurinta. De ce se recomanda mesele extensibile in bucatariile mici? Pentru ca asigura economia de spatiu. O masa extensibila poate fi deschisa doar atunci cand este utilizata si ulterior se poate face la loc mica pana in momentul in care va fi nevoie din nou de o masa mare. Mesele extensibile pot fi folosite si atunci cand copiii isi fac temele in bucatarie de exemplu.

De asemenea, atunci cand se aduna la masa foarte multe persoane masa isi poate modifica dimensiunile astfle incat fiecare persoana sa stea confortabil. Ulterior, mesele extensibile isi recapata rapid forma initiala. Un mare avantaj detinut de mesele extensibile este faptul ca sunt usor de modificat si nu implica un mare efort pentru a fi marite si micsorate. Poti alege in sensul acesta o masa inteligenta care se va dovedi mult mai usor de operat.

masa de bucatarie rotunda este cea mai buna solutie pentru cei care imbina stilul cu utilitatea. Genul acesta de masa va fi atat aspectuoasa cat si utila si va da camerei un aspect mult mai placut. In plus, oamenii pot sta mult mai usor la o masa rotunda decat la una patrata sau deptunghiulara pentru ca nu exista acele colturi deranjante. 

Nu veti mai fi nevoiti sa evitati colturile atunci cand aveti o masa de bucatarie rotunda si veti putea incadra mai bine toate persoanele in jurul mesei. De asemenea, pentru ca nu exista acele colturi spatiul va parea mai liber si mai fluid deoarece nu exista muchii drepte si colturi care sa taie imaginea.

 

Read 1393 times Last modified on Wednesday, 09 January 2019 14:22