Cum sa aranjezi mobila in functie de camera? Featured

Thursday, 17 January 2019 11:13 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Sfatul numarul unu atunci cand invatati cum sa aranjati mobilierul de camera de zi cu un televizor este urmatorul. Plasati televizorul astfel incat ecranul sa fie indreptat spre lumina soarelui. Distanta de vizionare pentru un televizor standard este de 4 pana la 8 metri, iar cel mai bun unghi de vizionare nu este mai mare de 30 de grade. Pentru fluxul de trafic, creati cai ce trec prin spatele spectatorilor, si nu intre ei si ecran. Pentru a amplasa televizorul, veti avea nevoie de un dulap special sau o masuta pentru el. Dupa ce ati cumparat piesa de mobilier, nu uitati ca trebuie sa apelasi si la servicii de asamblare mobila pentru ca piesele de mobilier sa aiba aspectul dorit.  

 

Camerele de familie sunt de multe ori hub-uri de depozitare, astfel incat un bun aranjament al mobilierului din camera  include dulapuri, polite si sertare. Luati in considerare o portiune libera dintr-o incapere mai mica si adaugati rafturi suspendate, daca nu aveti spatiu pentru un dulap de podea. Asigurati-va ca exista un spatiu de stocare langa televizor pentru elementele media.

 

Atunci cand aranjati mobilierul pentru dormitoare intr-un spatiu lung si ingust, amplasarea patului este foarte importanta. Includeti un birou / masa de toaleta, scaun si oglinda vizavi de usa. Asezati o pereche de scaune la capatul patului. Flancati patul cu noptiere sau gasiti un pat care include rafturi si sertare la capete, si chiar in partile de jos. Daca optati pentru mobilier de la Kalenda, aici gasiti montaj mobila Kalenda la cele mai bune preturi.

 

Aflati cum sa aranjati mobilierul pentru dormitor pentru a obtine maximum de spatiu personal. Intr-un dormitor patrat, asezati patul, astfel incat acesta este punctul focal si camera obtine echilibru. Pe langa perete, puteti pune sifonierul. Pozitionati patul pe un covor supradimensionat care se extinde la cel putin 2 picioare pe fiecare parte.

 

Fiecare spatiu este putin diferit, deci este important sa va jucati cu aranjarea mobilierului pentru dormitor pana cand gasiti aspectul optim. Pentru ca tot mai multe persoane cumpara mobila de la Ikea, acum aveti posibilitatea se beneficiati de cele mai bune servicii de montaj mobila Ikea la cele mai bune preturi existente pe piata.

 

Intr-un dormitor mic, utilizati mai putine bucati de mobilier la o scara usor mai mare pentru a maximiza spatiul de podea. Optati pentru piese inalte, cum ar fi un dulap, care adauga volumul intr-o amprenta mai mica. Un aranjament mic de mobilier pentru dormitor ar trebui sa fie planificat in primul rand cu cele mai importante lucruri si apoi sa adaugati facilitati pe masura ce spatiul se umple.

Read 1380 times