Panouri solare

Tuesday, 19 February 2019 07:26 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Daca va intrebati de ce aveti nevoie de panouri solareva recomandam sa cititi mai departe. In afara de avantajele financiare evidente, exista si alte motive pertinente pentru care ar trebui sa va incepeti sa  utilizati energie solara in locul combustibililor fosili. Ce alte motive ar trebui sa luati in considerare atunci cand alegeti panouri solare? Iata cateva motive foarte bune.

1. Energia solara este buna pentru mediu

Cel mai cunoscut lucru despre energia solara este ca reprezinta o sursa de energie curata si verde. Energia solara este o modalitate foarte buna de a reduce amprenta de carbon. Nu este nimic poluant in utilizarea energiei solare. Energia solara nu elibereaza gaze cu efect de sera si, cu exceptia faptului ca are nevoie de o sursa de apa curata pentru a functiona, nu utilizeaza deloc alte resurse. Prin urmare, este sigur si ecologic. Cu toate acestea, oamenii inca mai pun la indoiala de ce energia solara este buna.

Energia solara este autonoma si instalarea panourilor solare pe acoperis este o cale sigura si usoara de a contribui la un viitor durabil. Pornind de la casa ta este o modalitate foarte buna de a arata ca ai grija de mediul inconjurator.

2. Energia solara face ca locuinta sa fie independenta de reteaua electrica

Preturile energiei solare servesc ca un bun exemplu pentru motivul care determina ca ar trebui sa existe o crestere a utilizarii energiei solare. Electricitatea traditionala se bazeaza in mare masura pe combustibilii fosili, cum ar fi carbunele si gazele naturale. Nu numai ca sunt rele pentru mediul inconjurator, ci si resurse limitate. Aceasta se traduce intr-o piata volatila, in care preturile la energie se modifica periodic pe plus.

Energia electrica solara sporeste independenta  electrica! Investitiile in sistemele de energie solara va permit sa va protejati cu usurinta impotriva cresterilor neprevazute ale preturilor la utilitati si sa va bucurati de energie electrica ieftina pe tot parcursul zilei - soarele nu va creste niciodata tarifele si va ofera securitate energetica.

 Dupa ce va puneti panouri solare pe acoperis, ati ajuns la un statut tehnic independent. Sistemele de stocare cu baterii solare pot contribui, de asemenea, la stocarea energiei electrice in timpul noptii si in zilele ploioase.

 

Read 4586 times