La ce sunt utili peretii cortina

Tuesday, 19 February 2019 07:29 Written by 
Rate this item
(0 votes)

De ce toate cladirile folosesc pereti cortina? Peretele cortina protejeaza exteriorul cladirii de daune. Cand vine vorba de pastrarea cladirii  in stare buna, majoritatea companiilor aleg sa faca intretinerea si mentenanta  de doua ori pe an, cu un strat de vopsea proaspat aplicat si orice parti vechi ale exteriorului inlocuite dupa cum este necesar.

Cu toate acestea, aceasta metoda de pastrare a cladirii in stare buna de doua ori pe an, uneori, poate deveni mai mult decat atat, daca exteriorul cladirii este afectat de ploaia constanta, care contine cantitati mici de acid natural care poate elimina in timp vopselele sau poate afecta zidaria . Un perete cortina va va ajuta sa va protejati de aceste, fiind o modalitate foarte eficienta de a mentine cladirea in stare buna. 

Pe langa faptul ca este o metoda pasiva de a proteja cladirea, peretele cortina este proiectat pentru a mentine structura in siguranta in multe moduri diferite. Functioneaza ca un scut contra ploii, ceea ce ajuta la impiedicarea ploii sa ajunga zidarie. Pe langa aceasta, este construit sa ramana stationar si sa nu se miste datorita presiunii din partea vantului sau chiar a activitatii seismice.

Peretele cortina este, de asemenea, de multe ori facut cu un design impermeabil la baza. Acest lucru se datoreaza faptului ca materialul de etansare care tine intreaga structura unita este impermeabil si va ramane asa atat timp cat sigiliul este intact, ceea ce inseamna ca apa nu poate intra prin etansare. Atata timp cat il verificati periodic, veti observa ca cladirea din spatele peretelui este complet protejata de elementele atmosferice.

Cand utilizati sticla, veti vedea ca puteti avea multe beneficii in ceea ce priveste eficienta energetica. Blocurile de sticla care alcatuiesc designul se incadreaza in cadrul aluminiu de baza, se potrivesc in structura fara niciun spatiu, ceea ce inseamna ca pot prinde aerul in interiorul cladirii. Aceasta inseamna ca, atunci cand lunile din afara sunt reci, aerul cald din sistemul de incalzire nu se pierde si este prins in schimb in interior. In schimb, aerul rece este pastrat in cladire in timpul lunilor de vara, astfel ca beneficiati de o modalitate foarte eficienta de mentinere a caldura in interiorul cladirii.

In plus, veti vedea, de asemenea, un nivel imbunatatit de lumina in interiorul cladirii. Cand vine vorba de a avea o locatie care are o lumina naturala buna, companiile incearca adesea sa se asigure ca aceasta caracteristica particulara este una foarte prezenta.

 

Read 4753 times