De ce sa inchiriezi o macara?

Tuesday, 19 February 2019 07:39 Written by 
Rate this item
(0 votes)

O macara de inchiriat este cea mai buna solutie pentru un numar mare de aplicatii. De la principalele ascensoare de pe santierele de constructie pana la instalarea unitatilor de climatizare pe acoperis, macaralele va pot oferi forta de care aveti nevoie.

Cu toate acestea, macaralele sunt echipamente scumpe, extrem de complicate, care necesita personal informat pentru a asigura siguranta operatorilor si a echipajelor care lucreaza in jurul lor.

Esecurile si accidentele in care sunt implicate macarale pot duce la costuri semnificative pentru a inlocui componentele macaralelor deteriorate sau defecte, pentru a repara orice deteriorare a incarcaturii si pentru a remedia orice daune aduse proprietatii pe sau in apropierea locului de munca. In cel mai rau caz, astfel de incidente pot provoca vatamari grave si chiar mortale. Pe langa cheltuielile initiale ale achizitiei de macarale, problemele legate de intretinere, impreuna cu unelte specializate pentru service, fac ca o macara sa implice o cheltuiala considerabila. De aceea va recomandam sa apelati la o firma de inchiriere macara Bucuresti.

Beneficiile includ:

Inchirierea unei macarale este mult mai ieftina decat achizitionarea unei macarale  si daca nu realizati un volum de munca, este putin probabil sa puteti recupera costul pretului de achizitie al macaralei. Inchirierea unei macarale economiseste, de asemenea, costurile pentru personal, deoarece utilizarea macaralelor necesita personal autorizat pentru a fi sigur ca procedurile corespunzatoare sunt respectate in orice moment. 

Firmele de inchirieri macarale Bucuresti pun de obicei la dispozitia clientului si personal atunci cand este necesar.

Instruirea personalului poate fi costisitoare si consumatoare de timp. Astfel, daca inchiriati o macara, personalul de manipulare este deja furnizat, deci nu trebuie sa gasiti personal personal calificat.

Prin inchirierea unei macarale se poate economisi timp in mai multe domenii, inclusiv pentru instalarea obiectelor si materialelor pe santier, finalizarea lucrarilor si transportul materialelor. Odata ce macaraua este inchiriata, echipajul de manipulare va gestiona toate problemele asociate cu inchirierea. In plus, in functie de aplicatie, utilizarea unei macarale pentru a face o ridicare mare in loc de utilizarea mai multor ascensoare mai mici poate duce la economii substantiale de timp pe parcursul proiectului. De exemplu, in loc sa impartiti un palet in piese mai mici, usor de manevrat, macaraua va permite sa faceti un singur drum si sa puneti paletul la locul lui.

Read 2260 times