De ce vizitele la stomatolog sunt importante

Thursday, 16 May 2019 12:06 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Atunci cand aveti nevoie de dentist Cluj va recomandam Refresh Dent. A fi nevoie sa vizitati medicul dentist la fiecare sase luni nu este placut, dar este unul dintre cele mai importante  obiceiuri care trebuie pastrate. Daca te-ai trezit intrebandu-te ce inseamna de fapt verificarile si curatarile dentare regulate, avem mai multe explicatii.

 

Daca va ganditi sa sariti un examen dentar din cauza costului sau a unui alt factor, cum ar fi timpul sau anxietatea, asigurati-va ca luati in considerare toate riscurile. Ceea ce ati putea sa platiti pe termen lung pentru ca nu ati vizitat medicul dentist va fi probabil mult mai scump, atat pentru portofel, cat si pentru linistea dumneavoastra. Iata cateva dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui sa va vedeti in mod regulat medicul dentist, si daca sunteti in zona va recomandam cabinet stomatologic Cluj.

Detectarea cancerului oral

Cancerul oral este o boala extrem de grava care se manifesta in diferite moduri. Fara sa manifeste semnele de debut precoce, cancerul oral nu este adesea diagnosticat si poate progresa rapid si devine amenintator pentru viata. Dar, din fericire, un stadiu incipient de diagnosticare a cancerului oral il face adesea usor de tratat.

Medicul dentist este foarte bine instruit sa recunoasca aceste semne si simptome si, cu controale dentare regulate la fiecare sase luni, probabilitatea de a prinde cancerul oral din timp este dramatic mai mare. Recunoasterea cancerului oral in stadiile incipiente este esentiala in tratarea acestuia cu succes si in timp ce este posibil sa nu observati anomalii orale, dentistul dumneavoastra le va vedea.

Un examen pentru cancer  este neinvaziv, complet lipsit de durere, este acoperit casa de asigurari in unele cazuri si dureaza doar un minut sau doua cel mult. Examenul capteaza semne invizibile ale tesuturilor moarte cauzate de formarea de tumori cu ajutorul unei lumini speciale amplasate in interiorul gurii. Va recomandam cabinet stomatologic Chinteni.

Read 3409 times