Importanta sistemelor de stingere a incendiilor

Wednesday, 02 October 2019 09:22 Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Pentru mai multe informatii despre sistemele de stingere a incendiilor accesati instalatii de sprinklere si hidranti Dambovita. La Instal Sprinkler DMG  se ofera stingatoare portabile, alarme de incendiu si sisteme de aspersoare pentru a mentine in siguranta orice cladire. Tot aici gasiti si sisteme de alarma de cea mai inalta calitate pentru a va mentine spatiile in siguranta si pentru a elimina riscul de intoxicatie cu monoxid de carbon.

 

Tehnicienii instruiti vor lucra cu dvs. pentru a determina ce sistem de detectare a fumului este cel mai potrivit pentru cladirea pe care o administrati. De asemenea, echipa se va ocupa si de instalarea sistemelor de stingere a incendiilor.

Un incendiu poate izbucni in orice moment. Este nevoie de o reactie chimica  intre oxigen si o sursa de combustibil pentru ca un incendiu sa puna proprietatea si viata in pericol. Utilizand instalatii de stingere a incendiilor Dambovita veti reusi sa mentineti orice incediu aparut sub control inca de la inceput, evitand astfel pierderile de orice fel.

Focul creeaza cea mai mare paguba la temperaturi ridicate. Caldura este ceea ce face ca un foc sa fie durabil.  Cea mai calda temperatura a unui foc este situata la baza focului. Focul de la baza este cel care pare albastru. Cea mai puternica zona a unui foc se afla in partea de sus. Culoarea va fi portocaliu sau galben.  Este important sa stiti ca gazele emise de un foc sunt mai dense decat aerul care inconjoara flacara.

Daca trebuie sa va ganditi mai mult de 3 secunde la planul  de a combate un incendiu, este timpul sa identificati sisteme eficiente de protectie impotriva incendiilor cladirea administrata. Recomandarea noastra este sa accesati instalatii antiincendiu Dambovita pentru a gasi cele mai bune solutii in sensul acesta. Va recomandam sa alegeti instalatii de foarte buna calitate pentru protectia contra incendiilor.

Read 3151 times