Amenajari Totale

Wednesday, 21 October 2015 13:16 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Bucuresti / Sector 3
  • Address 1: Str. Popa Stoica din Farcas nr. 86-88, et.1, ap.5, Sector 3, Bucuresti

Cauti o firma de amenajari interioare din Bucuresti? Specialistii nostri va ofera servicii excelente de amenajari interioare in Bucuresti si iin mprejurimi; serviciile noastre presupun: amenajari apartamente, amenajari spatii birou, amenajari case.

Un proiect de amenajari interioare presupune o serie de activitati prin care un apartament, o casa, sau un spatiu de birou poate fi transformat pentru a deveni un camin sau locul ideal pentru a va desfasura activitatile zilnice. Amenajarea apartamentului, a casei sau a biroului dumneavoastra reprezinta prioritatea noastra numarul 1. Un specialist in amenajari interioare va ajuta sa obtineti spatii functionale, sigure si placute la vedere, indiferent de scopul final al acestora, fie ca e vorba de caminul dvs, de locul de munca sau de un spatiu comercial.

Desi nu este usor sa obtineti mereu satisfactia intr-un domeniu atat de controversat, precum este cel de amenajari interioare, am reusit sa ascultam cu atentie si sa venim cu idei inovatoare, indraznete, dar mai ales pe placul tuturor celor care ne-au cerut ajutorul pentru a-si amenaja apartamentul sau pentru a-si personaliza locul de munca. Nu am dat deoparte nici o provocare, ci am facut tot ce e posibil din punct de vedere profesional pentru a oferi satisfactie celor ce au avut incredere in noi.

Adresa: Str. Popa Stoica din Farcas nr. 86-88, et.1, ap.5, Sector 3, Bucuresti.

Telefon: +4 0722 77 88 99

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.amenajari-totale.ro

 

 

Read 2249 times Last modified on Wednesday, 21 October 2015 14:01
More in this category: Smart Constructor »