MINCON ROMANIA

Tuesday, 03 May 2016 07:46 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Bucuresti
  • Address 1: str. Dragasani, nr. 42A, sector 5

 "MINCON este o societate cu capital integral romanesc, specializata in executia lucrarilor de hidroizolatii si termohidroizolatii.

  Politica firmei este aceea de a oferi clientilor servicii de calitate ce corespund standardelor impuse in executarea acestor lucrari.

  MINCON executa lucrari de hidroizolatii cu membrane bituminoase termosudabile de tip APP sau SBS.

  Pentru ca este un garant al calitatii serviciilor sale, MINCON pune in opera materiale care fac parte din categoria profesionala, importate de la producatori cu renume din Italia, Germania si Franta.

  Lucrarile sunt efectuate de personal specializat si calificat in domeniul hidroizolatiilor.

  In functie de complexitatea lucrarii vom alege sistemul optim pentru proiectul dumneavoastra in vederea obtinerii calitatii si a unei garantii de lunga durata.

  Fiecare proiect este important pentru noi, iar la baza realizarii acestuia stau seriozitatea, calitatea si profesionalismul de care dam dovada.

  Ne adresam cu precadere sectorului industrial, insa din portofoliul nostru nu lipsesc Asociatiile de Proprietari sau beneficiari ai constructiilor civile, rezidentiale sau nerezidentiale.

  Pentru detalii suplimentare si consultanta tehnica gratuita, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a gasi solutia tehnico-economica optima destinata proiectului dumneavoastra.

Mincon Romania

Bucuresti, str. Dragasani, nr. 42A, sector 5

Tel: 0723935405

      0767341020

Fax: 0358815860

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web: www.mincon.ro

 

Read 3679 times Last modified on Tuesday, 03 May 2016 07:57