Avantajele pe care centralele in condensatie le au

Wednesday, 31 July 2019 10:08 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Pentru cele mai bune preturi va recomandam centrale termice in condensatie Brasov.

Daca doriti sa combinati ecologia si economia, stiti ca modelele cu condens pot fi usor asociate cu energiile regenerabile.   Alegeti o centrala in condensatie care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra si casei dumneavoastra.

Datand deja de cativa ani, condensarea este o tehnologie cunoscuta si dovedita. In mod special fiabila si eficienta, aceasta genereaza rate mai scazute de esecuri decat echipamentele mai vechi. Si modelele mai recente arata randamentele de aproximativ 108%.

Puteti opta pentru centrale termice in condensatie Motan. Cazanele in condensatie au un pret initial mai mare. Este recomandabil sa inlocuiti cazanul vechi cu un cazan de condensare cu gaz. Performanta, confortul termic, usurinta de instalare si utilizare, amprenta redusa, fiabilitatea, protectia mediului, economiile de energie, suportul financiar si rentabilitatea investitiilor sunt avantajele pentru care o astfel de investitie merita!

Centrala in condensatie este acum cea mai eficienta solutie pentru a exploata performanta de consum a gazelor. Aceasta tehnologie este o garantie a economisirii si a respectului pentru mediu. Tehnologia de condensare recupereaza, in plus fata de asa-numita caldura "sensibila" rezultata din arderea gazului sau a combustibilului, caldura "latenta" prezenta in fum si, de regula, pierduta in timpul evacuarii gazelor de combustie. Este deci un surplus de energie care face posibila afisarea a pana la 35% din economii in comparatie cu o centrala veche.  

Centralele in condensare ofera economie de energie. Cu acest tip de produs, randamentul investitiei este foarte rapid (mai putin de cinci ani, in functie de configuratie). Avand in vedere tendinta ascendenta a pretului energiei, fie ca este vorba de gaze sau de petrol, toata lumea are astazi un interes de a rationa pe termen lung consumul si de a investi rational. Accesati centrala Motan Brasov pentru a gasi cele mai bune solutii si pentru oferte speciale.

Read 1520 times
More in this category: « SC Stabil Ambient SRL