SC Erste Solutions SRL

Tuesday, 16 February 2016 07:17 Written by 
Rate this item
(4 votes)

SC ERSTE SOLUTIONS SRL este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2009 sub denumirea : SC CMA OLT SOLUTIONS. SRL avand ca obiect principal de activitate realizarea instalatiilor electrice, de curenti slabi (cablare,montare,conectare si punere in functiune instalatii si echipamente) precum si lucrari de instalatii sanitare si termice.

Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare.

Activitatile si lucrarile societatii sint executate cu personalul de inalta si medie calificare precum si subanteprenori de specialitate, cu experienta acumulata la lucrari cu caracter deosebit.

Echipele noastre sunt compuse din profesionisti care au abilitatea de a planifica si executa proiecte indraznete avand ca rezultat crearea unor clienti fideli, asa cum o dovedesc si lucrarile noastre de pana acum.

Executia lucrarilor se realizeaza pe baza de grafice cu termene intermediare si se armonizeaza cu posibilitatile de asigurare de catre beneficiari a resurselor financiare. La realizarea lucrarilor sunt respectate prevederile Standardelor in vigoare pentru fiecare tip de lucrare in parte.

Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care sint selectionati angajatii si subanteprenorii, pentru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie ale lucrarii care sa satisfaca cit mai bine cerintele beneficiarilor.

Atit proiectarea cit si executia se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si nivelului tehnic in continua crestere al tehnologiilor avansate.

Dotarile foarte bune , logistica si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor , precum si calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul nostru de activitate.

Strategia si Obiectivele Societatii : 

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator.

Unul dintre obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul instalatiilor si a noilor tehnologii aparute. 

Se are in vedere imbunatatirea portofoliului de lucrari, obiectivul principal fiind accesul la licitatiile publice organizate.

Firma  ERSTE SOLUTIONS este prezentă în cadrul proiectelor de mare amploare la care contribuie prin experienţa tehnica a specialistilor sai, la coordonarea eficienta a lucrarilor si incadrarea in termenele de executie angajate. 

După finalizarea lucrărilor de execuţie a instalatiilor putem prelua administrarea tehnică a acestora. 

Specialiştii în domeniul serviceului asigură o funcţionare fără probleme a instalaţiilor tehnice şi se ocupă de revizie, întreţinere, verificare, precum şi de serviciile de remediere a defecţiunilor şi cele de intervenţii în caz de urgenţă.

Contractarea unui volum mare de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante. 

Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand societatea ERSTE SOLUTIONS ca una dintre cele mai competitive de pe piata.

Gama de servicii oferite:

ERSTE SOLUTIONS  pune la dispozitie echipamente profesionale si un colectiv cu foarte mare experienta pentru executarea si montarea:

 - Instalatiilor electrice ( instalatii electrice de interior si exterior,normale si de siguranta precum si a instalatiilor speciale; 

 - Montarea instalatiilor electrice de curenti slabi ( curenti slabi pentru semnalizare, curenti slabi pentru transmiterea informatiilor -pentru incendiu, efractie, control acces, voce -date, TVCI );

 -Furnizarea,instalarea si punerea in functiune a sistemelor antiefractie;

 -Furnizarea,instalarea si punerea in functiune a sistemelor de supraveghere video(cctv);

 -Furnizarea,instalarea si punerea in functiune a sistemelor de control acces si restrictionare acces(control acces,bariere rezidentiale si industrial,turnicheti,cititoare biometrice);

 -Furnizarea,instalarea si punerea In functiune a sistemelor de automatizare porti rezidentiale si industrial,usi de garaj sectionate si tip rulou precum si confectionarea acestora;

 - Lucrari instalatii sanitare si termice ;

 - Lucrari instalatii  HVAC   

 - Lucrari instalatii distributie agent termic si agent geotermic ;

 - Lucrari  instalatii de stins incendii si systeme de sprynklere , hidranti.

Misiune : 

Misiunea fundamentala a societatii ERSTE SOLUTIONS este de a face o diferenta printr-o contributie pozitiva in viata comunitatii, fiind un permanent exemplu de profesionalism si calitate in executia de sisteme si instalatii complexe din aplicatiile civile si industriale. 

Prin instalatiile noastre, noi dam viata cladirilor si aducem confortul in viata dumneavostra. 

Viziune :

Gradul de succes al unei organizatii este o reflectie a conducerii acesteia.

Noi, ERSTE SOLUTIONS, ne asumam cu mandrie statutul de organizatie cu inalt nivel de responsabilitate sociala. 

Noi am facut si vom continua sa facem o diferenta aducand o contributie pozitiva in viata comunitatii. 

Noi, impreuna cu partenerii nostri, vom stabili noi standarde de excelenta prin perfomanta, profesionalismul si calitatea lucrarilor noastre oferind un exemplu viu pentru comunitate, atat locala cat si cea nationala si vom sprijini efectiv societatea romaneasca in efortul comun de integrare reala in Comunitatea Europeana. 

Valori :

Zestrea cea mai de pret a societatii ERSTE SOLUTIONS sunt  oamenii : intregul personal, partenerii, furnizorii, comunitatea; iar toate acestea sunt in serviciul Clientilor nostri.

Valorile fundamentale ale societii ERSTE SOLUTIONS sunt:

 - Respect

 - Devotament

 - Profesionalism

 - Calitate.

Atuurile noastre : 

 - Beneficiati de serviciile unei companii de top cu o experienta de mai bine de 4 ani în domeniu;

 - Beneficiati de echipamentele performante oferite de furnizori mondiali recunoscuti ;

 - Economositi timp si resurse apelând la servicile noastre complementare;

 - Lucrarile dumneavoastra sunt realizate de oameni seriosi:

 - Avem un control strict asupra proceselor de management;

 - Nu neglijam niciodata contractele;

ERSTE SOLUTIONS sustine parteneriate cu furnizori lider în industrie;

Raspunde solicitarilor din partea celor mai exigenti clienti

ERSTE SOLUTIONS.este o companie totala, care doreste sa ofere servicii complete

 - Perfectionisti care admit doar : Servicii impecabile, fara jumatati de masura, fara superficialitate ;

 - Proiecte viabile,bazate pe managementul calitatii

 - Cele mai bune sisteme si echipamente;

 - Parteneriate durabile bazate pe respect reciproc

 - Deschisi spre nou:

 - Folosim tehnici, sisteme si echipamente dintre cele mai noi

 - Dorim sa oferim servicii noi în completarea celor deja existente.

Angajamentul nostru : 

Angajamentul managementului privind politica in domeniul calitatii. 

Organizatia noastra isi bazeaza strategia in domeniul calitatii pe doctrina celor patru zerouri:

 -defecte zero

 -intarzieri zero

 -stocuri zero

 -reclamatii zero.

ERSTE SOLUTIONS are in vedere cresterea prestigiului dobandit de organizatie fata de clienti, prin realizarea de servicii de inalta calitate. Preocuparea pentru calitate este prioritara in intreaga noastra activitate. Calitatea reprezinta o conditie absoluta vizand succesul in afaceri. Strategia in domeniul calitatii se bazeaza pe urmatoarele directii:

Satisfacerea exigentelor CLIENTILOR nostrii prin abordarea in mod realist a fazelor de 

contractare, proiectare, executie, garantie si post-garantie.

Imbunatatirea permanenta a eficientei Sistemului de managenent al calitatii si a performantelor organizatiei ,prin analize periodice si construirea de programe viabile.

Aplicarea unui management suplu si inovator al carui deziderat constituie stabilirea unor punti de comunicare stabile intre toti coordonatorii.

Executarea de lucrari cu subantreprenori atent selectionati , prin audituri externe ale activitatii acestora .

Optimizarea nivelului calitativ al serviciilor prestate si a eficientei economice, prin cresterea responsabilitatilor si a competentelor echipelor de lucru, compartimentelor

de coordonare si stimularea initiativei personale.

Motivarea personalului pentru a realiza CALITATEA DE PRIMA DATA SI DE FIECARE DATA !

Contact:

0763685263  

0730840832

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Read 3156 times