SOL Geamuri Sablate

Wednesday, 11 November 2015 14:31 Written by 
Rate this item
(0 votes)

SOL este un producator de geamuri decorative, oglinzi si mobilier din sticla din Bucuresti. Suntem a doua generatie de geamgii, cu experienta de peste 30 de ani in domeniul prelucarii sticlei.  Aici, la SOL folosim spatiul de productie la capacitate maxima, oameni priceputi, tehnologie de ultima ora si un stoc permanent de geamuri si oglinzi, la dispozitia clientilor nostri.

La noi gasiti multe stiluri de modele pe sticla, pictura pe sticla, sticla colorata, oglinzi simple sau decorative, sticle personalizate, modele unicat executate pe comanda, special pentru fiecare client. Vizionati modelele noastre in sectiunea Galerie pentru mai multe informatii. Suntem mereu în cautarea de noi modalitati de a fi mai productivi. Ne straduim sa ne mentinem clientii fericiti si suntem mereu dornici de altii noi. Ne bucuram sa lucram indeaproape cu oamenii în proiectele lor, si sa le dam sfatul nostru. 

STRADA TROMPETULUI NR. 94, SECTOR 5, BUCURESTI

TELEFON/FAX: 021/4230600

MOBIL: 0722361819

E-MAIL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG: WWW.GEAMURISABLATE.BLOGSPOT.RO

Web: http://www.geamurisablate.ro/

Read 4837 times
More in this category: « Publiter