Magnicom

Monday, 09 November 2015 20:22 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Location: Brasov / Săcele
  • Address 1: Str. Ecologistilor nr.12A

Suntem unic distribuitor pe judetele Brasov, Prahova, Covasna si Harghita al profilelor Ramplast, profile produse de societatea Oltchim – unul din cei mai mari producatori de pulbere pvc din Europa.

Profilele “Ramplast” acopera un sector important de piata in ceea ce priveste utilizarea acestora in productiile de tamplarie PVC din Romania. Tehnologiile de extrudare si componentii de cea mai buna calitate recomanda utilizarea profilelor pvc “Ramplast” atat in productia ferestrelor cat si a usilor.   

Obiectivul nostru:

Magnicom doreste sa fie alaturi de toate categoriile de clienti punand la dispozitie tot ceea ce este necesar crearii sau dezvoltarii unei afaceri in domeniul distributiei sau productiei de tamplarie pvc si aluminiu, precum si oferind consumatorilor finali ferestre si usi cu un grad ridicat de izolare termica si fonica, la cel mai bun raport calitate/pret.

Echipa:

Pentru ca succesul unei companii depinde in mare masura de competentele si calificarile angajatilor sai, ne preocupa continuu specializarea acestora astfel incat sa poata fi profesionisti cu partenerii si clientii nostrii, oferindu-le produse si servicii la un inalt nivel calitativ.

S.C. MAGNICOM S.R.L

Brasov, Sacele, Str. Ecologistilor nr.12A

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

telefon: 0268.333.289

fax: 0268.332.866

mobil: 0723.55.00.72

web: http://www.magnicom.ro/ 

Read 75330 times Last modified on Monday, 09 November 2015 20:30