Akt Decor

Tuesday, 03 November 2015 10:33 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Acest magazin online este administrat de firma Akt Decor Grup infiintata in anul 2004, cu un capital 100% romanesc.

Principalele obiective ale firmei sunt proiectarea si realizarea mobilierului si decoratiunilor din fier forjat pentru spatii interioare si gradini.

Ne adresam clientilor care apreciaza calitatea la un preţ competitiv, care cauta piese de mobilier ce se pot regasi in ambiente romantice, rustice, clasice sau moderne.

Scopul grupului nostru este ca dumneavoastra sa aveti o experienta frumoasa in colaborarea cu noi, incepand cu alegerea mobilei  pe acest site si terminand cu livrarea si instalarea ei in caminul dumneavoastra.

Vrem sa comandati la noi stiind ca o sa incercam sa va multumim pe deplin. Suntem permanent la dispozitia dumneavoastra prin intermediul site-ului si telefonului .

Suntem buni, avem o lunga experienta in acest domeniu, insa nu suntem perfecti. Magazinul este inca in constructie, stim ca mai lipsesc dimensiuni ale produselor, mostre de material, texturi sau culoare. In cazul in care doriti informatii suplimentare sau sa ne semnalati ceva ce nu vi se pare in regula o puteti face la telefon: 0723 150 590.

Akt Decor 

Str. Inclinata nr.129( incinta TUBAL) sector 5 Bucuresti cod postal: 050202

Telefon:

0723.150.590

Email:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://aktdecor.ro/

Read 2762 times Last modified on Thursday, 05 November 2015 11:05
More in this category: « VALMOCEZ ST SRL Axa Qi »