Mobila RBR

Wednesday, 11 November 2015 14:03 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Mobila RBR – mobila cu suflet executa toate tipurile de mobilier la comanda.  Doriti sa amenajati/reamenajati casa, apartamentul, birou , magazinul, restaurant sau doriti o copertina pentru terasa sau foisor? 

Noi va putem ajuta!

Expertii nostri vor veni, vor masura, vor asculta fiecare solicitare ale DVS si vor face o oferta  de pret. Astfel mobilierul va corespunde spatiului disponibil, accesoriilor alese, bugetului alocat si cel mai important, preferintelor fiecarui client in parte.  Daca aveti nevoie de un sfat tehnic sau de design, expertii nostri va ajuta cu drag! Realizarea proiectului este gratuita.

Pe baza dorintelor dvs., a spatiului si a accesoriilor pe care le doriti integrate in mobilier realizam o schita tehnica a mobilierului si o simulare 3D ce va ilustra foarte realist asa cum va arata mobilierul la final. Privind proiectul dvs.veti decide daca mai trebuiesc facute eventuale modificari, urmand ca noi sa-l executam intocmai. Mobilierul va fi gata in cel mult 10 zile lucratoare.

Pretul include transportul si montajul mobilierului! Garantia oferita este de 2 ani de zile.

IMPORTANT: Mobila RBR – mobila cu suflet realizeaza mobila la comanda, indeplinind toate preferintele fiecarui client in parte, indiferent de spatiul disponibil, de accesorii, de culoarea sau materialul ales.

Va invitam sa vizitati galeria foto a produselor noastre -  cu titlu de prezentare.

FABRICA: Strada Inclinata Nr. 129, sector 5, in  incinta SC Tubal SA Bucuresti

Telefon:  021 337 22 21 , 0722 323 695  

Fax:  031 816 42 71

Email :  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://www.mobilarbr.ro/

Read 2355 times Last modified on Wednesday, 11 November 2015 14:09
More in this category: « IMAR-SA Smart Concept »