Trady 2000

Thursday, 12 November 2015 14:20 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Societatea noastra, cu o vechime de peste 15 ani, are ca domeniu de activitate comercializarea accesoriilor de mobila (feronerie) la nivel national atat prin magazinele proprii (Bucuresti, Bragadiru, Ploiesti, Constanta, Brasov, Timisoara si Targu Mures) dar si celelalte zone cu ajutorul colaboratorilor distribuitori de accesorii mobila sau direct prin reteaua de distributie formata in timp.

Astfel, masinile noastre transporta gratuit produsele catre clienti, acoperind aproximativ toate zonele tarii, saptamanal.

Datorita seriozitatii, calitatii accesoriilor de mobila si preturilor de importator am reusit sa urcam in varful ierarhiei firmelor din domeniul distributiei de accesorii mobila.

Suntem deschisi catre noi colaborari, oricand dornici de a impartasi din experienta capatata si mereu in cautare de imbunatatire a calitatii serviciilor si in trend cu noutatile din domniul feroneriei pentru mobila si mobilier.

Sloganul nostru preturi fara concurenta a fost si este ceea ce ne preocupa in mod deosebit drept pentru care suntem profesionisti pentru profesionistii mobilei.

Va oferim o gama variata de accesorii mobila, de la manere, balamale, glisiere, la sisteme de glisare, accesorii bucatarie si chiar consumabile pentru scule si utilaje (freze, panze de circular etc.)

Magazin Bucureşti

Adresa: Str. Cuţitul de Argint 2B (incintă Autobaza Filaret)

FAX: 0213360528

Telefon fix: 0213360528

Telefon mobil: 0720532504

Web: http://www.trady.ro/

Read 2348 times Last modified on Thursday, 12 November 2015 14:28
More in this category: « Smart Concept Elmaco »