User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Pentru a vedea oferta completa accesati Aparate de aer conditionat.

Gradul de confort termic pe care il ofera locuinta trebuie sa fie un criteriu important pentru a putea determina daca aceasta este potrivita sau nu pentru locuit. Stim cu totii ca nu acesta este criteriul care ne face sa cumparam sau nu o casa, ci pretul de achizitie si pretul estimativ pentru facturi.

Apartamentele aflate in blocurile moderne care sunt date spre vanzare sunt dotate cu aparate de aer conditionat, dar nu se poate spune acelasi lucru si despre ansamblurile rezidentiale vechi sau noi, sau despre case si vile.

Pentru a avea o temperatura optima in casa se recomanda instalarea aparatelor de aer conditionat.

Un aparat de aer conditionat este util pentru orice casa chiar mai mult decat se crede, iar perioada optima pentru a cumpara unul este primavara.

Primul avantaj al unui aparat de aer conditionat este cel termic. Avand in vedere ca vara temperaturile depasesc in mod constant 30 de grade e util ca macar acasa sa avem posibilitatea de a ne racori si de a ne bucura de o atmosfera placuta.

Aparatele pentru aer conditionat care ne ajuta sa avem temperaturi optime in apartament sau in casa sunt suficient de bune pentru a raci toata locuinta desi ele sunt montate pe hol asa cum recomanda toti specialistii, pentru a nu afecta sanatatea persoanelor din casa.

Expunerea la un jet de aer rece poate sa cauzeze viroze respiratorii chiar si atunci cand aparatul este in camera de zi.

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Pereti cortina este denumirea uzuala petru fatadele de sticla si din aluminiu autoportante. Sunt o haina eleganta si foarte accesibila pentru toate constructiile. In afara de aspectul lor estetic si modern au si proprietati excelente fonoizolante si termoizolante, structurile de tipul pereti cortina faciliteaza iluminatul natural si ofera pe langa panorama privelistilor existente in exteriorul cladirilor.

Structurile de tipul pereti cortina asigura o rezistenta superioara ansamblului si suprafetei vitrate. Timpul de executie al amplasarii pentru pereti cortina este destul de mic si intretinerea lor e destul de usoara si de ieftina. Structurile pot fi aplicate pe planturi verticale, inclinate, cu panta pozitiva sau negativa dar si pe acoperisuri, luminatoare si cupole. Peretii cortina sunt disponibili in toata gama de culori si pot fi cmbinati si cu placari de material compozit de tipul bound care ofera un aspect modern si suprafete plane foarte usor de intretinut.sunt multe tipuri de pereti cortina dintre care cele mai des intalnite sunt cele clasice care au profile ce acopera in mod vizibil sticla si pe verticala si pe orizontala. Cele semistructurale unde se obseva doar un simplu contur de aluminiu care se poate rigidica prinderea si unul structural in care din exterior se poate vedea doar sticla aplicata pe profilele de aluminiu prin sigilarea cu un produs siliconic special. Daca avem un perete cortina structural sau semistructural se va vedea doar sticla si garniturile EPMD inguste aflate intre ochiurile de sticla.

 

 

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Una din cele mai atractive destinatii turistice din Romania e zona Muntilor Apuseni. Pentru cazare pensiuni Apuseni va invitam sa vizualizati ofertele noastre de preturi. Una din cele mai atractive destinatii turistice din Romania este zona Muntilor Apuseni. Fauna, flora, relieful dar si traditiile care inca se mai pastreaza in Tara Motilor completeaza seia de motive care descriu zona aceasta ca fiind un loc pe care niciun turist nu ar trebui sa il rateze.

Ghetarul de la Scarisoara, Poarta lui Ionele, Ghetarul Vartop, Pestera Ursilor sau Lacul Tarnita sunt unele dintre cele mai des intalnite obiective turistice care se afla in aceasta zona.

Unul din cele mai cunoscute obiective turistice din Apuseni este ghetarul de la Scarisoara denumit si Uriasul de Gheata. El se afla in parcul natural Apuseni la doi km de Garda de Sus. In 1938 pestera a fost declarata un monument natural. Ea are o lungime de 700 m cu un tavan inalt de pana la 24 m si cu o vechime de 3800 de ani. Toate atractiile turistice din zona aceasta sunt Biserica, Sala Mare si sala cu stalagmite de gheata. In Apuseni mergand spre Bihor se afla si un loc pitoresc cunoscut sub numele de Pestera Poarta lui Ionele. Portalul acesta are o inaltime de 17 m care face din el una din cele mai infricosatoare pesteri din Apuseni. Geologii descriu aceasta pestera ca fiind facuta din calcare albe, avand o galerie cu traseul frant. La intrarea in aceasta pestera se afla un parau care izvoraste din stanca.

 

Un loc ideal de vizitat pentru persoanele care iubesc istoria veche si misterele sale e ghetarul de la Vartop. Celebra locuinta a oamenilor preisotiric este impresionanta inca de la intrarea strajuita cu pietre umede si misterul ia amploare atunci cand aprindeti lanterna si patrundeti intr-o lume de vis. Ghetarul de la vartop mai poarta si numele de Pestera Minunata pentru ca detine mai multe formatiuni diverse si foarte bine conservate. Pestera nu se ramifica si ofera un decor intim si variat in ceea ce priveste ambianta din sali. Chiar daca nu e lung, culoarul pesterii este o reala aventura pentru cei care vor sa il strabata pentru ca veti avea urcusuri si coborasuri, mers aplecat si mers strecurat, mers in genunchi printre peretii umezi ai galeriilor, etc. 

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Cand vorbim despre afisele publicitare lucrurile nu sunt chiar asa de simple pe cat avem tendinta sa crede. Pentr ca afisele sa aiba un impact major asupra clientilor trebuie sa luati in calcul  mai multe lucruri printre care urmeaza sa amintim si materialele utilizate pentru realizarea unor afise, design afis, mesaj si public care receptioneaza mesajul.

Realizarea unor afise publicitare nu implica si parcurgerea exacta a pasilor insa in ciuda libertatii creative sunt si unii factori care nu ar trebui sa fie scapati din vedere. Latura estetica spre exemplu are un rol important si de aceea va trebui sa acordam o atentie deosebita pentru setul de materiale utilizate pentru a realiza afisele. Aspectul lor are o influenta majora asupra clientilor asaca modul in care alegem afisele publicitare care sunt realizate inteligent si care prezinta foarte clar mesajul catre client este unul extremde bun.

In vremurile incare ne aflam lucrurile au loc foarte grabit si oamenii sunt tot timpul pe fuga.  Tocmai de aceea una dintrecele mai bune idei este sa realizam afise cat mai minimaliste care sa transmita mesajele dorite clar si concis mai ales in momentul in care publiculeste tanar si nu are timp de pierdut. In cazul in care avem un public tanar in special este important ca afisele sa starneasca interesul inca din primele secunde altfel are foarte mari sanse de a trece neobservat.

In ceea ce priveste setul de materiale folosite pentru a realiza un afis este foarte importanta calitatea. Materialele utilizate sunt un indice al atentiei la detalii care la randul lor demonstreaza seriozitate si servicii de calitate. In plus un afis care a fost facut cu ajutorul unor  materiale foarte bune din punct de vedere calitativ va crea cu siguranta o impresie foarte buna si va avea un efect mai eficient decat unul realizat din materiale de o calitate slaba.

 

Este foarte important ca accentulsa cada pe mesajul existent in afise. Tocmai de aceea mesajul trebuie sa fie pozitionat cat mai bine in spatiu, sa fie scris clar si la obiect. Pe scurt mesajul trebuie sa fie eficient si scurt. Daca vreti sa aveti un mesaj mai lung va recomandam sa aveti in vedere si locul pe unde este pus afisul vostru. Postarea unui afis cu un mesaj lung pe autostrada de exemplu nu este o idee buna pentru ca oamenii nu au timp sa citeasca mesajul pe care il afisa pe cand afisarea in statii de autobuz de exemplu, in care tinerii si persoanele mai in varsta asteapta zilnic un mijloc de transport este cea mai buna optiune de luat in calcul.