User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Pentru a vedea oferta completa accesati Aparate de aer conditionat.

Gradul de confort termic pe care il ofera locuinta trebuie sa fie un criteriu important pentru a putea determina daca aceasta este potrivita sau nu pentru locuit. Stim cu totii ca nu acesta este criteriul care ne face sa cumparam sau nu o casa, ci pretul de achizitie si pretul estimativ pentru facturi.

Apartamentele aflate in blocurile moderne care sunt date spre vanzare sunt dotate cu aparate de aer conditionat, dar nu se poate spune acelasi lucru si despre ansamblurile rezidentiale vechi sau noi, sau despre case si vile.

Pentru a avea o temperatura optima in casa se recomanda instalarea aparatelor de aer conditionat.

Un aparat de aer conditionat este util pentru orice casa chiar mai mult decat se crede, iar perioada optima pentru a cumpara unul este primavara.

Primul avantaj al unui aparat de aer conditionat este cel termic. Avand in vedere ca vara temperaturile depasesc in mod constant 30 de grade e util ca macar acasa sa avem posibilitatea de a ne racori si de a ne bucura de o atmosfera placuta.

Aparatele pentru aer conditionat care ne ajuta sa avem temperaturi optime in apartament sau in casa sunt suficient de bune pentru a raci toata locuinta desi ele sunt montate pe hol asa cum recomanda toti specialistii, pentru a nu afecta sanatatea persoanelor din casa.

Expunerea la un jet de aer rece poate sa cauzeze viroze respiratorii chiar si atunci cand aparatul este in camera de zi.