User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Livingul este prima incapere vizitata de oricine va intra in casa. Acest spatiu ar trebui sa fie primitor si confortabil, dar si elegant si sa transmita o atmosfera placuta Atmosfera este ceva ce doar se simte dar poate fi creata si cu ajutorul catorva elementa concrete de design interior.

 

Sunt mai multe detalii care conteaza iar noi vom exemplifica o parte din ele:

1 Accesibilitatea in sufragerie

Livingul sau sufrageria este un spatiu ce se amenajeaza astfel incat sa fie usor accesibil. Nu folositi foarte multe piese de mobilier si asezati-e in asa fel incat sa va puteti misca in voie prin aceasta camera.

2. Imparte spatiul din sufragerie in functie de activitati.

Daca aveti un living spatios, distribuiti-l in mai multe spatii in functie de activitati: zona de luat masa, zona pentru citit, zona pentru conversatii. Astfel spatiul va primi coerenta si fiecare lucru se va afla la locul lui. Daca livingul este ingust, puteti alege mobilier multifunctional.

3. Personalizarea spatiului

Alegeti un stil de amenajare pentru definirea spatiului din living. Daca spatiul este anost cu elemente diferite incaperea va parea haotica si atmosfera va deveni incarcata. Daca alegeti un anumit stil atunci puteti realiza o conexiune intre elementele de aici, intre forme si culori. Aceasta conexiune realizeaza o atmosfera placuta si armonizata.

Puteti adauga elemente personale cum ar gi fotografii de familie pentru a personaliza psatiu. Astfel de detalii ajuta la crearea unei atmosfere calde si familiale.

Ca si spectru cormatic, culorile pentru living sunt in general verdele deschis, portocaliul sau galbenul.