User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Pentru unii dintre noi bucataria are un nou statut. Acesta nu constituie doar locul in care gatim si luam masa, ci si zona in care petrecem o mare parte a timpului. Din acest motiv este important si modul in care bucataria este mobilata si echipata. Prin urmare, atunci cand alegem mobila de bucatarie este necesar sa tine cont de cateva aspecte.

 

Tocmai din acest motiv sunt importante atat modul in care bucataria este mobilata si echipata, cat si aspectul sau. Inainte de a incepe amenajarea propriu-zisa, este necesar sa va ganditi la activitatile pe care le veti desfasura in cadrul acesteia: cat de mult gatiti, daca luati masa in acest loc, daca doriti ca bucataria sa aiba functie de camera de zi sau este spatiul in care va invitati prietenii.

Dimensiunile bucatariei sunt si ele extrem de importante si influenteaza stilul decorativ ales. De asemenea, se prefera ca stilul decorativ sa fie acelasi cu cel utilizat in amenajarea intregii locuinte.

Fie ca este vorba de un stil modern, contemporan sau clasic, acesta trebuie sa fie unitar. Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont in momentul alegerii mobilei de bucatarie este materialul din care este realizat.

Acesta trebuie sa fie superior din punct de vedere calitativ, cu atat mai mult cu cat mobila de bucatarie se schimba la un interval de timp mai lung. Nu in ultimul rand este necesar ca blatul mobilei de bucatarie se intretine usor si este rezistent la umiditate, temperaturi ridicate si agenti chimici.